Γιατί το μωρό του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle δεν θα έχει τίτλο;

Tην Τετάρτη ανακοινώθηκε το όνομα του μωρού του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle που θα είναι Archie Harrison Mountbadden-Windsor. Επίσης, έγινε γνωστό ότι ο Archie δεν θα έχει τίτλο όπως τα ξαδέρφια του κάτι που εξέπληξε τους πάντες.

Αυτό δεν είναι όμως κάτι ασυνήθιστο.Σύμφωνα με την διάταξη του 1917 που εκδόθηκε από τον βασιλιά Γεώργιο V, μόνο ο πρωτότοκος γιος του μεγάλου γιου του πρίγκιπα της Ουαλίας ,δηλαδή ο πρίγκιπας George μπορεί να κρατήσει τον τίτλο του πρίγκιπα. Ωστόσο, η βασίλισσα Ελισάβετ την αναθεώρησε το 2012 επιτρέποντας σε όλα τα παιδιά της  Kate Middleton και του πρίγκιπα William να διατηρήσουν τους τίτλους του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας. Δεν υπάρχει όμως κάποια εξαίρεση για τον δεύτερο γιο του πρίγκιπα της Ουαλίας  και των παιδιών του, έτσι το μωρό του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle δεν πήρε τίτλο.

Πολλοί πίστευαν ότι το μωρό του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle θα πάρει τον τίτλο του Λόρδου ή το επίθεμα “Sussex”. Στο τέλος, όμως επέλεξαν να δώσουν στο παιδί το επίθετο της οικογένειας Mountbadden-Windsor αντί για Sussex. Σύμφωνα με την δημοσιογράφο της Daily Mail,Rebecca English, το μωρό θα πάρει και ένα πιο επίσημο τίτλο, αυτόν του Master, ενώ αργότερα μπορεί να αποκαλείται Λόρδος, Earl ή Baron.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram