Γιατί ο Johnny Depp υπέβαλε μήνυση στην πρώην του Amber Heard;

Ήταν ένας από τους πιο δυσάρεστους χωρισμούς στο Hollywood και οι λεπτομέρειες για την κακή σχέση που είχε ο Johnny Depp και η Amber Heard δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν. Τον περασμένο Δεκέμβρη, η ηθοποιός είχε γράψει στην Washington Post κάθε λεπτομέρεια που περιέγραφε την κακοποίηση που συχνά βίωνε από τον star και τώρα ο Depp υπέβαλε μήνυση 50 εκατομμυρίων δολαρίων κατά της πρώην του για συκοφαντική δυσφήμιση.

Σύμφωνα με τη μήνυση, η Heard «δεν είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας αλλά ο θύτης» και πως οι κατηγορίες της ήταν μια προσπάθεια να διαφημιστεί η ίδια και η καριέρα της με θετικό τρόπο. Οι δικηγόροι του Depp, όπως αναφέρει το Variety, αναφέρουν επίσης ότι η Heard είχε σχέση όσο ήταν παντρεμένη με τον Elon Musk.

Οι δικηγόροι της Heard με τη σειρά τους απάντησαν ότι αυτή η μήνυση είναι μια ακόμα προσπάθεια του Depp να κάνει την πρώην σύζυγό του να σιωπάσει και πως «οι πράξεις του δείχνυν ότι είναι ανίκανος να αποδεχτεί την αλήθεια για την βίαιη συμπεριφορά του». Ο Depp υπέβαλε επίσης μήνυση στη βρατνική εφημερίδα The Sun για τον χαρακτηρισμό «wife beater» που ανέφερε σε τίτλο άρθρου του για τον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού.

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα