Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ είχε φορέσει εκείνο το καπέλο που θύμιζε τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης;
Instagram @The Royal Family

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι ειδικοί σε θέματα των royals αλλά και οι fans έχουν παρατηρήσει ότι τα ρούχα και τα αξεσουάρ που επιλέγει να φορέσει η βασίλισσα Ελισάβετ σε κάποιες εμφανίσεις της κρύβουν από πίσω τους ένα μήνυμα.

Όταν μάλιστα το 2017 εμφανίστηκε στο βρετανικό κοινοβούλιο φορώντας ένα μπλε καπέλο που είχε πάνω του κίτρινα λουλούδια, πολλοί ήταν εκείνοι που ανέφεραν ότι το συγκεκριμένο καπέλο μοιάζει αρκετά με την σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ακόμη και ο Βέλγος πολιτικός, Guy Verhofstadt σχολίασε αυτήν την της εμφάνιση, γράφοντας  στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Είναι ξεκάθαρο πως η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεχίζει να εμπνέει κάποιους στο Ηνωμένο Βασίλειο».

H Angela Kelly -που υπήρξε στιλίστρια της βασίλισσας για περισσότερο από μια δεκαετία-  μέσα από το νέο της βίβλιο “The Other Side of the Coin: The Queen, the Dresser and the Wardrobe” δίνει την δική της απάντηση για αυτήν την εμφάνιση λέγοντας πως ήταν κάτι που προέκυψε εντελώς τυχαία ενώ πότε δεν είχαν σκεφτεί ότι θα συνέκριναν το συγκεκριμένο καπέλο με τα δώδεκα αστέρια που βρίσκονται πάνω στην σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δείτε την εμφάνιση της:

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα