Γιατί η Miley Cyrus εξόργισε τους fans της με την τελευταία της φωτογράφιση;

Splash News

H Miley Cyrus έχει κάνει πολλές φωτογραφίσεις και αναρτήσεις στα social media που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, όμως η πρόσφατη φωτογράφισή της εξόργισε τους περιβαλλοντολόγους. Γιατί;

Η τραγουδίστρια πόζαρε πάνω σε ένα δέντρο Joshua, ένα σπάνιο δέντρο που υπάρχει στην έρημο του Λος Άντζελες και θεωείται υπό εξαφάνιση, εκνευρίζοντας τους fans της που έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό που έκανε για το δέντρο.

View this post on Instagram

Monkey Bizzzzznassssss ?

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Αυτό που σχολίασαν οι περισσότεροι ήταν πως η 26χρόνη θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στα ευαίσθητα κλαδιά του δέντρου αφού δεν μπορούν να αντέξουν σε τέτοιο βάρος.

View this post on Instagram

Looking down at all the petty drama like…. ?

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Το θέμα πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις με τον Geary Hunt υπεύθυνο της  Mojave Dessert Land Trust να γράφει μια δήλωση σχετικά με τις ενέργειες της Cyrus παροτρύνοντας την να αφαιρέσει τις φωτογραφίες από τον λογαριασμό της: «Ζητάμε από την Miley Cyrus να σκεφτεί την θέση της ως δημόσιο πρόσωπο και να αφαιρέσει τις φωτογραφίες από τους λογαριασμούς της στα social media με σκοπό να δώσει ένα παράδειγμα στους άλλους και να αποτρέψει πιθανή ζημιά στα δέντρα Joshua».

O εκπρόσωπος του Joshua Tree National  Land Park,George Land, επιβεβαίωσε ότι «η Cyrus επισκέπτεται συχνά το πάρκο», αλλά παραδέχτηκε ότι δεν γνωρίζει αν το δέντρο στην φωτογραφία της έχει τραβηχτεί στο συγκεκριμένο πάρκο.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram