Γιατί εκνεύρισε τους fans της η Kate Middleton; 

Splash/Ideal Image
Splash News / Image Ideal

Η Kate Middleton έχει καταφέρει να γίνει πολύ αγαπητή στο βρετανικό κοινό, και όχι μόνο, αφού δεν είναι μόνο γλυκιά και προσηνής αλλά και πολύ stylish. Κάτι που κατάφερει να “διαταράξει” με μία και μόνο της εμφάνιση κι ενώ βρίσκεται στον 7ο μήνα της τρίτης της εγκυμοσύνης. Χθες έλαβαν χώρα στο Λονδίνο τα βραβεία  BAFTA’S, ουσιαστικά κάτι σαν τα βρετανικά Όσκαρ, και η Δούκισσα του Cambridge έδωσε το παρών μαζί με τον Πρίγκιπα William, φορώντας ένα πράσινο φόρεμα σε αμπίρ γραμμή με μαύρη κορδέλα κάτω από το στήθος από τη σχεδιάστρια Jenny Packham. Όλα καλά μέχρι εδώ. Το θέμα είναι ότι φέτος το κόκκινο χαλί των φετινών BAFTA κατακλύστηκε με μαύρα φορέματα προς τιμήν του κινήματος Time’s Up, αφού οι ηθοποιοί θέλησαν μ’ αυτόν τον τρόπο να περάσουν ένα ηχηρό μήνυμα για τη σεξουαλική κακοποίηση και να δηλώσουν ότι πλέον έχουν όλες οι γυναίκες φωνή στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, σε συμπαράσταση μάλιστα και των συναδέλφων τους στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η Kate όμως πιστή για ακόμα μια φορά, στο πρωτόκολλο του βρετανικού παλατιού, που απαγορεύει τις ενδυματολογικές, πολιτικές δηλώσεις, έκανε την διαφορά επιλέγοντας δημιουργία σε πράσινο χρώμα.

Εμείς τώρα σκεφτόμαστε. Μήπως η Δούκισσα του Cambridge δε γνώριζε τον ανεπίσημο κώδικα ενδυμασίας; Μάλλον δεν είναι και πολύ πιθανό. Ωστόσο, μήπως ως μέλος της βασιλικής οικογένειας ήταν δύσκολο να κάνει την επανάστασή της στις αυστηρούς κανόνες του Παλατιού του Kenshington; Εσάς ποια η γνώμη σας;