Γιατί έφερε σε δύσκολη θέση την κόρη της η Madonna;

Εαν είχατε μία δύσκολη εβδομάδα έως τώρα σκεφτείτε ότι δεν είστε μόνοι καθώς η κόρη της Madonna πέρασε επίσης δύσκολα. Όπως καταλαβαίνετε τα χρόνια περάσανε και η μικρή Lourdes μεγάλωσε και ήρθε η ώρα να αποφοιτήσει από το σχολείο της. Η έφηβη, αντιμετώπισε λοιπόν τον εφιάλτη «μάνα» που τραβάει περήφανη τις φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της όλης διαδικασίας.

Πράγματι, η 17χρονη ήρθε αντιμέτωπη αρκετές φορές με την αμήχανη στιγμή που προκαλούν οι συγκεκριμένες λήψεις και από ό,τι βλέπουμε από τα τελικά πλάνα που διέρρευσαν από φίλο και θαυμαστή της οικογένειας στο Twitter δεν έμοιαζε να απολαμβάνει ιδιαίτερα τις στιγμές που η μητέρα της την απαθανάτιζε, καθώς έκρυβε διαρκώς το πρόσωπό της. Οι φίλες της νεαρής από την άλλη έδειχναν να χαίρονται ιδιαίτερα ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τις συμμαθήτριες να μην μπορούν να συνέλθουν ακόμη από τα γέλια με το γεγονός.

Πάντως οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι μετά από πολλές φωτογραφίες η Lourdes τελικά χαμογέλασε κάνοντας την μαμά της ευτυχισμένη. Εμείς αυτό που κρατάμε είναι ότι όταν μια γυναίκα είναι μάνα δεν διαφέρει από τις υπόλοιπες, ακόμη και όταν πρόκειται για την βασίλισσα της pop, Madonna. 

Διαβάστε ακόμη:  

Madonna: Γιατί είναι περήφανη η βασίλισσα της pop;

Η Madonna αναπολεί το παρελθόν και το εξέφρασε στο Instagram

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα