Γιατί οι Dolce & Gabbana δεν πείθονται από τα σχέδια της Victoria Beckham;

Με ακόμη μία επιτυχημένη επίδειξη μόδας στο ενεργητικό της, τη διάδοση των νέων για το πρώτο της κατάστημα ρούχων στο Λονδίνο και το γεγονός ότι η συλλογή ρούχων της Victoria Beckham έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή, θα ήταν δίκαιο να πούμε ότι η 40χρονη έχει διαλύσει τη κακή φήμη που ακολουθεί τις διασημότητες που γίνονται σχεδιαστές μόδας.

Αυτή την άποψη δεν συμμερίζονται ο Domenico Dolce και Stefano Gabbana– οι οποίοι χθες βράδυ μίλησαν ανοιχτά για το πρώην Spice Girl σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο πλαίσιο εκδήλωσης.  «Είναι φίλη. Κάνει καλή δουλειά αλλά…για εμάς, δεν είναι σχεδιάστρια μόδας» δήλωσε ο Gabbana.

Όταν το σχεδιαστικό δίδυμο ρωτήθηκε για το αν θαυμάζει τη δουλειά της Beckham, ο Gabbana ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός: «Είναι μία σχεδιάστρια μόδας, μιας άλλης κατηγορίας… Κάτι διαφορετικό. Ο John Galliano είναι σχεδιαστής … ο Alexander McQueen». Όσο για τον Dolce;  Τοποθέτησε την posh spice στην κατηγορία των Zara και H&M (αυτό πρέπει να πόνεσε πραγματικά).

Η Victoria στο παρελθόν είχε εκφράσει την επιθυμία της να δημιουργήσει κομμάτια που να αντέχουν στον χρόνο και οπωσδήποτε η κρητική των φίλων της αποτελεί πλήγμα για την ίδια.

Διαβάστε ακόμη:

Jean Paul Gaultier: Μαντέψτε τι σχεδίασε και μας εξέπληξε γλυκά

The Glamour of Italian Fashion: Δείτε όλες τις διάσημες που παραβρέθηκαν στην εντυπωσιακή έκθεση

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα