Γιάννης Λάτσιος: Μίλησε πρώτη φορά για τις ψυχρές σχέσεις του με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Διαβάστε στο Peoplegreece τι δήλωσε ο Γιάννης Λάτσιος για την κόντρα του με την όμορφη παρουσιάστρια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια μπορεί να βρίσκεται από τον Σεπτέμβρη σε νέο τηλεοπτική στέγη, το Μεγάλο Κανάλι –θυμάστε πως είχε παρουσιάσει το «Just the 2 of us»– φαίνεται όμως πως οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 κάνουν ότι μπορούν για να τη φέρουν ξανά κοντά  τους. Και αυτό το διάστημα λειτουργεί υπέρ τους, μια και τα σχέδια του Mega για το «Rising Star» έχουν ναυαγήσει.

Έτσι μετά την Κατερίνα Γκαγκάκη που είχε μιλήσει πρόσφατα με κολακευτικά λόγια για τη Ζέτα Μακρυπούλια, ήρθε η σειρά του Γιάννη Λάτσιου, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως οι σχέσεις τους το τελευταίο διάστημα δεν ήταν και οι καλύτερες.

«Με τη Ζέτα ήταν μια στενάχωρη περίοδος το προηγούμενο καλοκαίρι και για τους δύο… Εγώ κρατάω την εκτίμησή της και το ότι συμφωνούμε σε πολλά επαγγελματικά», δήλωσε ο ίδιος, αμέσως μετά το τέλος του χτεσινού DWTS5.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Τη Ζέτα την εκτιμώ πάρα πολύ σε επαγγελματικό επίπεδο και μου αρέσει και σαν άνθρωπος… Είχαμε μια ποιοτική συνεργασία. Πιστεύω και εύχομαι ότι και στο μέλλον θα συνεργαστούμε».

Να σας θυμίσουμε πως πρόσφατα και η παρουσιάστρια είχε μιλήσει για τις σχέσεις του, προσθέτοντας πως τον εκτιμά και τον αγαπάει.

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Μαστοράκης: «Ο Λάτσιος έχει μια εμμονή να βγάζει τη μούρη του στην κάμερα»

Μενεγάκη-Λάτσιος: Η αγωγή φωτιά και οι απαιτήσεις του από την παρουσιάστρια

Ζέτα Μακρυπούλια: Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στον Αντ1;