Γιάννης Λάτσιος για DWTS5: «Τα πρώτα επεισόδια δεν είχαν τα νούμερα που θα θέλαμε»

Ο Γιάννης Λάτσιος, ο γενικός διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, μίλησε για την τηλεθέαση του DWTS5, την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, τους διαγωνιζόμενους που ξεχωρίζει, τα «Καρντάσιανς» κ.α.

Για την τηλεθέαση του DWTS5: «Σαφέστατα τα δύο πρώτα επεισόδια δεν είχαν τα νούμερα που θα θέλαμε, αλλά δουλεύουμε για αυτό και είναι θέμα χρόνου να το πετύχουμε. Κανένας δεν φταίει. Τα νούμερα που είχε το Megaκαι πέρυσι τα έχει και φέτος».

Για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να συζητάει με τον Πέτρο Κωστόπουλο και τον ανταγωνισμό: «Δεν υπήρξε τέτοια συζήτηση αυτή τη χρονιά. Δουλειά μας είναι να κάνουμε τα προγράμματά μας καλύτερα, δουλεύουμε πάνω σε αυτό, ειδικά η πρωινή ζωή που είναι ένας μαραθώνιος που ξεκίνησε την 29η Σεπτεμβρίου και θα τελειώσει την πρώτη βδομάδα του Ιουλίου. Είναι νωρίς για συμπεράσματα. Προσωπικά είμαι υπερήφανος που έχουμε την πιο πλήρη εκπομπή γυναικείου μαγκαζίνου και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους».

Για τον Μάρκο Σεφερλή: «Έχω δει την εκπομπή του, αλλά η δουλειά μου δεν είναι να μιλάω για τις δουλειές των άλλων καναλιών».

Για τα «Καρντάσιανς»: «Είναι μια εκπομπή ζωντανή που έχει περιθώρια βελτίωσης, είμαστε σε καλό δρόμο».

Για την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου και τους διαγωνιζόμενους που ξεχωρίζει: «Υπάρχει το κοινό που ψηφίζει. Οι πρώτες δυο τρεις αποχωρήσεις έχουν ένα στοιχείο τυχαίο, ο κόσμος δεν έχει συνηθίσει, δεν γνωρίζει καλά τους συμμετέχοντες. Ο Τριαντάφυλλος έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια. Ξεχωρίζω την κα Νικολέττα Καρρά που χορεύει εξαιρετικά, τον Χρήστο Σπανό, τον Θάνο Πετρέλη κ.α.».

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Μενεγάκη-Λάτσιος: Η αγωγή φωτιά και οι απαιτήσεις του από την παρουσιάστρια

Νίκος Μαστοράκης: «Ο Λάτσιος έχει μια εμμονή να βγάζει τη μούρη του στην κάμερα»

Μελίνα Ασλανίδου: Αποκαλύπτει το λόγο που την επέλεξε ο Γιάννης Λάτσιος ως coach στο The Voice