Γιάννης Κουκουράκης: Ο «Κωνσταντής» από τις Άγριες Μέλισσες ζει μία down to earth ζωή

Ερμηνεύει τον ρόλο του «Κωνσταντή» στο σίριαλ «Άγριες Μέλισσες» του Ant1, που έχει έχει ήδη ξεχωρίσει στη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Προηγουμένως, τον είχαμε γνωρίσει ως «Αλέξη» στο «Μπρούσκο», ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις ( Φονική παγίδα (Deathtrap) (2017), Εκκλησιάζουσες (2018), Ο Γλάρος (2018), Αγγελική (2016),  Λωξάντρα (2019) κ.α.).

Ο Γιάννης Κουκουράκης πριν από ένα περίπου χρόνο μιλούσε το περιοδικό People και τη Γωγώ Θωμά για τα παιδικά του χρόνια στην Κρήτη, το διαζύγιο των γονιών του, τα πρώτα χρόνια στην Αθήνα, τις σπουδές του, την υποκριτική και το μόντελινγκ. 

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη:

Είναι ξανθός, με ύψος 1,92 μ. και γυμνασμένο σώμα – χάρη στην κολύμβηση που κάνει από παιδί και στη γυμναστική που είναι τρόπος ζωής για εκείνον. Δηλώνει χίπης στην ψυχή, του αρέσει να περπατάει μόνος του στη θάλασσα, να ξυπνάει νωρίς για να μη χάνει την ημέρα του, είναι φυσιολάτρης και θεωρεί τα ταξίδια επένδυση. Η εμφάνισή του σίγουρα παραπέμπει σε Καλιφορνέζο σέρφερ, όπως του επισήμανα όταν καθίσαμε στο καφέ που τον συνάντησα στη γειτονιά του, στου Ζωγράφου. «Όταν μαυρίζω, όλοι μου μιλάνε στα αγγλικά. Αν και λένε ότι οι Κρητικοί παλιά ήταν ξανθοί», μου λέει γελώντας.

Ο 34χρονος ηθοποιός γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά. Η μητέρα του είναι από τα Σφακιά και ο πατέρας του από ένα μικρό χωριό, τα Βασιλιανά. Ωστόσο, μεγάλωσε στον Ταυρωνίτη, λίγο μετά τον Πλατανιά, όπου βρίσκεται το σπίτι του πατέρα του. «Είμαι ευγνώμων για όσα έζησα ως παιδί. Ήταν όλα πιο αθώα. Γύρω από το σχολείο υπήρχαν χωράφια με τριφύλλια. Μια μέρα γέμισε ο χώρος με εκατομμύρια κάμπιες και δεν μπορούσες να πατήσεις χωρίς να σκοτώσεις κάποια. Όταν έβρεχε, κάναμε κοπάνα και μαζεύαμε σαλιγκάρια. Θυμάμαι με τους συμμαθητές μου τρεις φορές κλείσαμε το σχολείο για να κάνουμε γιορτή. Αγοράζαμε όλοι μαζί ένα αρνί, το δίναμε στο φούρνο του χωριού και όταν ήταν έτοιμο το κρέας, πηγαίναμε με ένα αγροτικό το παίρναμε και το πηγαίναμε στο σχολείο. Ο καθένας μας έφερνε κάτι από το σπίτι του και μαζί με τους καθηγητές κάναμε ένα μεγάλο τραπέζι. Βέβαια είχαμε και τις δυσκολίες μας» λέει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο PeopleGreece