Γιάννης Αθανασόπουλος: Η επιστροφή του «Γιάννου» στις «Άγριες Μέλισσες»

Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» ξεκίνησαν πολύ δυναμικά αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές αλλά και καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό.

Ένας από τους ρόλους που ξεχώρισαν είναι αυτός του Γιάννου ο οποίος εντυπωσίασε με την ερμηνεία του από τα πρώτα κιόλας λεπτά της εμφάνισης του γι’ αυτό και ο τηλεοπτικός του θάνατος ξεκίνησε ένα hashtag στο Twitter «Save Γιάννος».

Ο Γιάννης Αθανασόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και στην Άννα Ζηρδέλη για την επιστροφή του Γιάννου μέσα από flashback σκηνές.

«Έχω λάβει τόση αποδοχή ως Γιάννος, τόση αγάπη, που δεν χρειάζομαι για το υπόλοιπο της ζωής μου άλλο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Πίστευα ότι δεν μπορεί να με σταματάνε στο δρόμο, αλλά η δύναμη της τηλεόρασης είναι πολύ μεγάλη.

Έχω λάβει μηνύματα από πολλά ανήλικα παιδιά που έχουν υποστεί μπούλινγκ στο σχολείο και από ψυχολόγους για την προσέγγιση του ρόλου μου. Προσωπική εμπειρία εγώ δεν είχα, αλλά μελέτησα την σχιζοφρένεια αλλά η μεγαλύτερη μελέτη έγινε έξω στον κόσμο. Θα με ξαναδείτε σε flashback σκηνές που θα δικαιολογούνται κάποια πράγματα που εμφανίζονται στο παρόν…».

Δείτε το βίντεο στο PeopleGreece