Γιάννης Αποστολάκης: Πώς καταφέρνει ο hot μάγειρας και διατηρείται σε άψογη φόρμα, όταν μαγειρεύει όλη μέρα;

Ο hot μάγειρας που γνωρίσατε μέσα από το Master chef, αν και βρίσκεται όλη μέρα στην κουζίνα δοκιμάζοντας φαγητά, έχει ένα σούπερ καλλίγραμμο σώμα.

Πώς τα καταφέρνει; Διαβάστε τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Οι αναλογίες ενός μάγειρα αντικατοπτρίζουν το φαγητό που φτιάχνει. Ένας σεφ που κάνει βαριά φαγητά με πολλά λιπαρά θα έχει πιθανότατα και κάποια παραπανίσια κιλά. Εγώ μαγειρεύω υγιεινά και τα πιάτα που φτιάχνω είναι πολύ ελαφριά, για αυτό και δεν παχαίνω παρόλο που δοκιμάζω καθημερινά τα πάντα, για να δω αν τα έχω πετύχει», δήλωσε στο OK.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Υπήρχαν περίοδοι που μπορεί να ήμουν λίγο πιο παχύς, είτε γιατί έτρωγα περισσότερο ψωμί στο οποίο έχω αδυναμία, είτε γιατί δεν κινιόμουν αρκετά. Αλλά όταν δω ότι πάω να ξεφύγω κόβω το φαγητό, ή ασχολούμαι πιο εντατικά με τη γυμναστική».

Μια ματιά εδώ: Ναταλία Γερμανού: «Το J2US δεν ήταν έτοιμο να βγει στον αέρα»