Για ποιο λόγο έχουν πάθει όλοι εμμονή με τα δάχτυλα της Kate Middleton;

Σε λιγότερο από δύο μήνες, η Kate Middleton θα φέρει στο κόσμο το τρίτο της παιδί. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα η μελλοντική της συννυφάδα,  Meghan Markle, έχει κλέψει τα βλέμματα όλων με αποτέλεσμα η εγκυμοσύνη αλλά και το βασιλικό στιλ της Δούκισσας του Cambridge να έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα. Κάτι βέβαια που άλλαξε πριν από λίγες ημέρες αφού η Δούκισσα (άθελά της) τράβηξε την προσοχή με την εμφάνισή της. Όχι,  δεν επέλεξε να φορέσει κάτι που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση απλά πολλοί ήταν εκείνοι που εστίασαν σε ένα πολύ συγκεκριμένο μέρος του σώματός της: τα δάχτυλά της. Ναι, τα δάχτυλά της.

Kate Middleton

Πιο συγκεκριμένα, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν: είναι τα δάχτυλα της Kate το ίδιο μήκος; Μια φωτογραφία της 36χρονης, δείχνει πως τα τρία δάχτυλα στο δεξί της χέρι φαίνονται να είναι ίσα.

Kate Middleton
Την ώρα που η Middleton επισκέφθηκε ένα δημοτικό σχολείο στην Οξφόρδη, ο κόσμος άρχισε να επικεντρώνεται στους τέλεια ευθυγραμμισμένους δείχτη, μέσο και παράμεσο.

Σύμφωνα με κάποιες έρευνες, το μήκος των δακτύλων προβλέπει υγεία και συμπεριφορά. Τα ίδια μήκη, έχουν προβλεφθεί ως δείκτης για ψυχικές διαταραχές όπως η σχιζοφρένεια ενώ είναι δείκτης και για ασθένειες όπως οι καρδιακές παθήσεις. Τίποτα όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί a.k.a. ας σταματήσουμε να επικρίνουμε τα δάχτυλα της Kate Middleton επιτέλους!

Kate Middleton

Να θυμίσουμε πως η σύζυγος του William στο παρελθόν έχει δεχθεί bullying αφού οι συμμαθητές της την αποκαλούσαν «κοκαλιάρα». Μάλιστα, ο εκφοβισμός ήταν τόσο έντονος που αναγκάστηκε να αλλάξει σχολείο. Ελπίζουμε, να μην έχει δεχθεί bullying και για τα άνω άκρα της. Αν και θα μπορούσε διότι αν παρατηρήσετε στις περισσότερες εξόδους της ποζάρει με τέτοιο τρόπο ώστε να τα κρύβει.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ξανά πως ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Να πούμε επίσης πως ακόμα και αν κάποιος είναι βασιλιάς δεν σημαίνει πως δεν είναι ανθρώπινος.

Μα για ποιο λόγο να προκύψει τόσος ντόρος για τα δάχτυλα κάποιου;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram