Γάμος στην εγχώρια showbiz: Δείτε τη συγκινητική πρόταση γάμου

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz που σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς. Η χαρά τους δεν περιγράφεται και ο μπασκετμπολίστας και υπαρχηγός του Ολυμπιακού αποφάσισε να ζητήσει και επίσημα το χέρι της αγαπημένης του Στέλλας.

Το LG Aegeanball Festival είναι μία διοργάνωση που οργανώνεται στη γενέτειρά του Σύρο για δεύτερη χρονιά και χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε. Μετά το τέλος της διοργάνωσης, ο Γιώργος Πρίντεζης μαζί με τους συμπαίκτες και τους φίλους του συγκεντρώθηκαν για ένα πιο… πριβέ πάρτι σε παραλία του νησιού.

O παίκτης του Ολυμπιακού λοιπόν πήρε το μικρόφωνο και αφιέρωσε το τραγούδι «Όλα σε εσένα τα βρήκα» στην σύντροφό του. Τελειώνοντας την ερμηνεία του και κάνοντας χιούμορ για τις φωνητικές του ικανότητες, ο κορυφαίος power forward αποφάσισε να κάνει μία άκρως συγκινητική πρόταση γάμου.

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου που είστε εδώ πέρα. Είμαι σε μία παραλία που έχω μεγαλώσει με τον πατέρα μου από μωρό παιδί έρχομαι εδώ. Το συγκεκριμένο event, παρότι πέρσι στέφθηκε με επιτυχία μου άφησε μία γλυκόπικρη γεύση γιατί έβλεπα τη μάνα μου στεναχωρημένη… Γενικότερα δεν μου αρέσει να σκέφτομαι άσχημα, μου αρέσει να σκέφτομαι θετικά… Και έχω και κοντά μου τέτοιους ανθρώπους τους φίλους μου, τη μητέρα μου, τη Στέλλα… Όπου θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να πω στην αγαπητή μου Στέλλα αν θέλει να με παντρευτεί και να γίνει η γυναίκα μου…», ανέφερε και την κάλεσε on stage!

Στη συνέχεια η σύντροφός του με φουσκωμένη κοιλίτσα ανέβηκε, ο μπασκετμπολίστας γονάτισε και της έδωσε το δαχτυλίδι! «Αν πεις όχι τη γ@μησ@με να ξέρεις», είπε με χιούμορ ο Γιώργος.

Δείτε το βίντεο που ανέβηκε από το eurohoops.net.


Peoplegreece.com