«Φοβισμένες έφηβες που λιμοκτονούν»: Η βρετανίδα ηθοποιός Jameela Jamil προκαλεί αντιδράσεις με το tweet της για τα μοντέλα

Instagram@jameelajamilofficial

Θύελλα αντιδράσεων φαίνεται πως έχει προκαλέσει ένα tweet που έκανε η Jameela Jamil την περασμένη εβδομάδα στον λογαριασμό της στο Twitter. Η ηθοποιός που στην εφηβεία αντιμετώπισε διατροφικές διαταραχές κι είναι γνωστή για τον ακτιβισμό της κατά των διαιτητικών χαπιών, κοινοποίησε στο προφίλ της ένα βίντεο από μια επίδειξη μόδας όπου δείχνει τα μοντέλα που συμμετέχουν να χορεύουν και να διασκεδάσουν την ώρα που βρίσκονται πάνω στη πασαρέλα.

Η ίδια έγραψε μάλιστα στη δημοσίευση της τα εξής λόγια: «Αυτό φαίνεται πραγματικά πολύ διασκεδαστικό και δεν δείχνουν σαν φοβισμένες έφηβες που λιμοκτονούν».

Αυτό της το σχόλιο φαίνεται πως προκάλεσε τον εκνευρισμό του μοντέλου, Sara Sampaio, η οποία της είπε πως αυτό που έγραψε ήταν πολύ προσβλητικό και συνέχισε λέγοντας της να μην γενικεύει και πως δεν λιμοκτονούν όλα τα μοντέλα από τη πείνα ούτε ότι είναι δυστυχισμένα.  Μάλιστα δεν ήταν λίγοι οι χρήστες που συμφωνούσαν μαζί της.

Η Jameela της απάντησε λέγοντας : «Δεν αναφερόμουν σε όλα τα μοντέλα στο tweet μου, όποτε προσπάθησε να ηρεμήσεις. Αυτό όμως που θα πω είναι ότι το πρόβλημα με τα κορίτσια που λιμοκτονούν είναι ευρέως διαδεδομένο ζήτημα. Κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών και κοκαΐνης για να μπορέσουν να ελέγξουν το βάρος τους για να χωράνε στα πολύ μικρά μεγέθη. Αν δεν μπορείς να το δεις αυτό τότε ζεις σε μια φούσκα».