Φιναλίστ του «The Voice» βγάζει τα προς το ζην, τραγουδώντας στον πεζόδρομο του Θησείου

Αναδείχθηκε τρίτος στο τελικό του «The Voice 2» μέσα από τη ψηφοφορία του κοινού, η πορεία του όμως στο τραγούδι δεν τον οδήγησε σε γνωστά νυχτερινά μαγαζιά. Ο λόγος για τον Νεκτάριο Μαλλά που τραγουδάει γι’αυτούς που τον ανέδειξαν.

Ο περσινός φιναλίστ του The Voice βρίσκεται καθημερινά στον πεζόδρομο του Θησείου τραγουδώντας για τον απλό κόσμο που τον στήριξε και τον στηρίζει. Ο ίδιος μιλώντας στην Freddo και στη Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε πως βγάζει τα προς το ζην.

«Προφανώς και θα ήθελα μια συνεργασία σε κάποιο μαγαζί. Όποιος πει το αντίθετο, θα είναι ψέματα. Θέλω να κάνω συνεργασίες με καταξιωμένους συνθέτες και με μεγάλα μαγαζιά, αλλά δεν έχει προκύψει κάτι μέχρι τώρα. Πολλά ακούσαμε στην τηλεόραση κατά τη διάρκεια του The Voice, από διάφορους ανθρώπους. Εκεί ο κόσμος είδε και άκουσε τι είπαν. Δεν το λέω ως παράπονο. Ο καθένας κάνει αυτό που θέλει και αυτό που τον εξυπηρετεί. Δεν με βοήθησε κάποιος. Οι δισκογραφικές θα έπρεπε να είναι λίγο πιο κοντά μου και η τηλεόραση λίγο πιο φιλόξενη», εξομολογείται ο Νεκτάριος Μαλλάς.

Πηγή: Peoplegreece.com