Φήμες θέλουν τις Καρντάσιανς να «φλερτάρουν» με κολοσσούς του streaming

Instagram @kimkardashian

Τις τελευταίες ημέρες, η παραφιλολογία για τους λόγους που οδήγησαν τις Kardashians στην απόφαση να σταματήσουν την προβολή του Keeping Up With The Kardashians δίνει και παίρνει και ολοένα εμπλουτίζεται.

Στο τραπέζι μόλις έπεσε ένα ακόμη ενδεχόμενο που -δεδομένου του επιχειρηματικού δαιμόνιου της οικογένειας- ίσως βγάζει περισσότερο νόημα από όλα όσα έχουμε διαβάσει να γράφονται. Πηγές από το κοντινό τους περιβάλλον, πληροφόρησαν το Page Six ότι η οικογένεια φλερτάρει με δημοφιλείς υπηρεσίες streaming για πιθανή της «μετακόμιση», ενώ εξετάζει επίσης το σενάριο να φτιάξει τη δική της εταιρεία παραγωγής.Θυμίζουμε ότι το 2017, το E! χρειάστηκε να πληρώσει 150 εκατ. δολάρια για την ανανέωση του συμβολαίου της οικογένειας, οπότε τώρα που μάνα και αδερφές γνωρίζουν πως οι υποψήφιοι «γαμπροί» Netflix, Amazon και Apple TV διαθέτουν ποσά που αγγίζουν τα 300 εκατ. δολάρια για τις αποκλειστικές συνεργασίες τους, θεωρούν πως μπορούν να εξαργυρώσουν με πιο επικερδή τρόπο την αξία τους.

Από την άλλη, μπορεί απλώς να θέλουν να ξεκουραστούν από την υπερέκθεση των τελευταίων 14ων ετών… Προφανώς, θα μάθουμε λίαν συντόμως τι συμβαίνει στην πραγματικότητα, καθώς η ζωή τους είναι έτσι κι αλλιώς ένα ριάλιτι.

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο Foretunegreece.com