Φαίη Σκορδά: Το βίντεο μέσα από το σπίτι της που την έφερε σε δύσκολη θέση

Αναστάτωση προκλήθηκε το Σάββατο στο Instagram με ένα live βίντεο της Φαίης Σκορδά, που την έφερε σε δύσκολη θέση.

Χιλιάδες διαδικτυακοί φίλοι της παρουσιάστριας είδαν, αρχικά, μία μαύρη οθόνη και την άκουσαν να συνομιλεί με τα παιδιά της, τον Γιάννη και τον Δημήτρη, ενώ στη συνέχεια ακουγόταν φυσικός ήχος μέσα από το σπίτι. Λίγα λεπτά μετά, εμφανίστηκε το πρόσωπο της Φαίης και ένα μέρος από την κουζίνα της και η live μετάδοση διακόπηκε.

Κατά την διάρκεια του Πρω1νό, η Φαίη αποκάλυψε πως επέστρεψαν από παιδικό πάρτι στο οποίο οι γιοι της έπαιξαν ποδόσφαιρο και είχαν γίνει χάλια. «Το κινητό το κρατούσε ο Δημήτρης γιατί τον είχα αγκαλιά. Αφήνω τα πράγματά μου και τους λέω “γρήγορα για μπάνιο”. Αυτός πρέπει να είχε πατήσει κάτι από πριν… Μου δίνει το κινητό και το βάζω πάνω στο τραπέζι», εξιστόρησε η παρουσιάστρια.

Χωρίς να κρύβει την αμηχανία της, η Φαίη περιέγραψε καρέ-καρέ όσα συνέβαιναν και ακούγονταν στο βίντεο, μέχρι που η μητέρα της την ενημέρωσε πως την κάλεσε φιλικό της πρόσωπο και είπε να κλείσει το live στο Instagram.

«Έπαθα σοκ! Τους αφήνω με τα νερά κι ανεβαίνω πάνω, παίρνω το κινητό και το έκλεισα… Είχα τρομοκρατηθεί! Είχα πάνω από 100 κλήσεις και μηνύματα που έλεγαν “κλείσε το live” και δεν ήξερα τι είχε γίνει», κατέληξε, ενώ δεν έλειψαν τα πειράγματα από τους συνεργάτες της.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Φαίη:

Peoplegreece.com