Φαίη Σκορδά: Το σχόλιο για τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, που θα συζητηθεί

Σήμερα στο Πρω1νό προβλήθηκε η συνέντευξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Ο παρουσιαστής του NOMADS μίλησε στη νέα ραδιοφωνική εκπομπή και έριξε τα «βέλη» του στον Γιώργο Λιάγκα και όσα έχουν ειπωθεί το τελευταίο διάστημά.

 Η Φαίη Σκορδά πήρε θέση για όσα έχουν προκύψει παρότι βρέθηκε σε δύσκολη θέση. «Εμένα δεν μου άρεσε αυτό πάντως. Δεν θέλω να πάρω το μέρος του Γρηγόρη… Αχ τώρα… Θα προσπαθήσω να μιλήσω αντικειμενικά γιατί τον ξέρουμε τον Γιώργο. Εγώ θα προτιμούσα -αν ήμουν στην ίδια εκπομπή- να το κάνει λίγο πιο μετά. Μην το κάνεις στην πρώτη εκπομπή», ανέφερε αρχικά.
Στη συνέχεια η παρουσιάστρια του Πρω1νό προχώρησε σε αποκαλύψεις για το παρελθόν του παρουσιαστή και όχι μόνο, σημειώνοντας: «Από την άλλη όμως αυτό είναι τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Και στο Mega ο Μπούτος επέμενε πάρα πολύ ο Γιώργος να κάνει late night αλλά δεν ήθελε, αλλά και όταν ήρθα στον ΑΝΤ1 είχαν ζητήσει στο Γιώργο βραδινό και δεν ήθελε να κάνει.Εγώ λέω πράγματα που είναι αντικειμενικά. Γνώμη μου είναι ότι δεν έπρεπε να ξεκινήσει έτσι. Και από τον Alpha του το είχαν ζητήσει!» Δείτε το βίντεο και όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή. Peoplegreece.com
]]>

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα