Φαίη Σκορδά: Η άγνωστη εμπειρία της από την ΕΡΤ και οι απαντήσεις του Γιώργου Λιάγκα στους χαρακτηρισμούς

Ανάμεσα σε όλα αυτά πρόσφατα μέσα από τη συχνότητά της, ειπώθηκε ο χαρακτηρισμός «μαλιάγκας» για το Γιώργο Λιάγκα, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Όλο αυτό το διάστημα ο παρουσιαστής δεν έδωσε κάποια απάντηση. Σήμερα λοιπόν αναφέρθηκε γενικότερα στην ΕΡΤ. «Να θυμίσω πως είχα πει για την ΕΡΤ ότι δεν κάνει νούμερα τηλεθέασης, ενώ άλλες κρατικές τηλεοράσεις παγκοσμίως κάνουν νούμερα τηλεθέασης -αυτή δεν είναι η γνώμη μου, είναι κάτι δεδομένο. Επίσης, είχα πει για την ΕΡΤ ότι είναι χωνευτήρι διορισμών όλων των κυβερνήσεων -επίσης δεν είναι η γνώμη μου, είναι κάτι που το γνωρίζουμε όλοι. Προφανώς τους ενόχλησε και με είπαν “μαλιάγκα”. Δεν με ενοχλεί, απλώς, αν το έκανε ιδιωτικό κανάλι αυτό θα είχε γίνει… θα με είχαν κρεμάσει στο Σύνταγμα. Δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς τους βλέπει και κανένας»;

Το γεγονός πως πλέον δεν σημειώνουν ψηλά νούμερα τηλεθέασης από την κρατική τηλεόραση σχολιάστηκε στη συνέχεια με την ομάδα του Πρω1νό να καταλήγει πως δεν είναι ευθύνη των ανθρώπων που βρίσκονται εκεί. «Οποιοσδήποτε άνθρωπος έχει περάσει από την ιδιωτική τηλεόραση και έχει σφυριλατηθεί στον σκληρό ανταγωνισμό, πάει στην ΕΡΤ και κάνει περίπατο παρουσιάζοντας μια εκπομπή. Οι περισσότεροι από αυτούς της ΕΡΤ δεν θα μπορούσαν να σταθούν ούτε στο διάδρομο ενός ιδιωτικού καναλιού. Δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια. Προφανώς, οι επιλογές είναι αποτυχημένων ανθρώπων ή αποτυχημένες οι επιλογές για να κάνεις 2%», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Κλείνοντας τη συζήτηση, η Φαίη Σκορδά θυμήθηκε τη δική της εμπειρία από τη μοναδική επαφή που είχε με την ΕΡΤ: «Ήμουν 20 και κάτι, μόλις είχα γυρίσει από Ιταλία και έκλεισα ένα ραντεβού με μέσο στην ΕΤ3 και τους είπα “δεν θέλω να πληρώνομαι, θέλω μόνο να κάνω την πρακτική μου” και μου είπαν “δεν έχεις προϋπηρεσία, δεν μπορούμε να σε πάρουμε”…»!