Φαίη Σκορδά-Γιώργος Λιάγκας: Έκαναν το όνειρο του γιου τους πραγματικότητα

Η είδηση όπως την διαβάσαμε στο Peoplegreece.com

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισαν να κάνουν μια εξόρμηση στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στον παράδεισο των παιδιών, που δεν είναι άλλος από την Disneyland στο Παρίσι.

Με τον τρόπο αυτό έκαναν πραγματικότητα το όνειρο του Γιάννη, που τους το είχε ζητήσει. Έτσι, το ζευγάρι με τον γιο του, αναχώρησαν το απόγευμα της Παρασκευής για την Πόλη του Φωτός με πολύ καλή διάθεση και μεγάλα χαμόγελα. Ο μικρός τους γιος, ο Δημήτρης, όπως είναι αναμενόμενο δεν τους ακολούθησε στο ταξίδι αναψυχής, αφού είναι πολύ μικρός ακόμα.

Η Φαίη βέβαια, ως μητέρα, είχε μια ανησυχία για το ταξίδι αλλά υπερνίκησε τους φόβους της, για να ικανοποιήσει το παιδί της, που συνεχώς μιλούσε για την Disneyland και ήθελε να συναντήσει τους παιδικούς του ήρωες.

Για αυτό ακριβώς το λόγο, το ζευγάρι σκοπεύει να επαναλάβει το ταξίδι αυτό ώστε και ο Δημήτρης να απολαύσει αυτό το υπερθέαμα.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έμειναν μόνο μια μέρα σε ξενοδοχείο του Παρισιού και τις υπόλοιπες δύο έμειναν μέσα στην Disneyland για να ευχαριστηθεί ο Γιάννης  και να ξεκουράζεται.

Οι τρεις τους επέστρεψαν το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, αφού η εκπομπή ήταν μαγνητοσκοπημένη, με γεμάτες μπαταρίες και ευτυχισμένοι αφού κατάφεραν να προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία στο γιο τους.

Τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και η Φαίη Σκορδά ανέβασαν και φωτογραφίες στο Instagram, για να μας δώσουν μια γεύση…

A photo posted by Giwrgos Liagas (@gliagas) on