Φάνης Μουρατίδης – Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Χωρίζει το αγαπημένο ζευγάρι;

Ο Φάνης Μουρατίδης παραχώρησε συνέντευξη στο TheTOC και μεταξύ άλλων, απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να χωρίζει από την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης: 

Πως είναι τώρα να είστε δυο ηθοποιοί, συνεργάτες, σύζυγοι, γονείς στο ίδιο σπίτι; Θα πρέπει να έχετε κάποιο τρομερό μυστικό για να επιβιώνετε.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό. Δεν είναι τυχαίο. Ποτέ το επάγγελμά μας δε φημιζόταν ως το ιδανικό για οικογένεια. Κι ο λόγος είναι ότι η επιβίωση είναι δύσκολη. Είναι ένα εποχιακό επάγγελμα. Η παραμικρή αναπηρία μπορεί να αποδειχτεί καθολική. Απαιτεί ψυχικές ικανότητες διότι διαρκώς εκτίθεσαι. Η αξία σου “μπαίνει” στην αισθητική και στο γούστο του καθενός… Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

Και μεταξύ εσένα και της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους;

Ενδοοικογενειακά δεν θα το έλεγα. Στο κομμάτι της δουλειάς μας, όμως, σαφέστατα. Μην ξεχνάς ότι ζούμε σε μια χώρα που λέγεται Ελλάδα και το πρώτο μας χάρισμα είναι ο φθόνος…

Έχουν ακουστεί διάφορες κακοήθειες βέβαια για κρίση στη σχέση σας. Πως θα απαντούσατε;

Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Αν συνέβαινε θα το είχαμε κάνει. Δεν θα ακουγόταν.

Επιμένω διότι οργιάζουν οι φήμες ότι παίρνετε διαζύγιο…

Οργιάζουν για όλους… Απλά όταν μπαίνει κανείς σε μια τέτοια διαδικασία (σ.σ. του χωρισμού) με τη σχέση του, πρέπει να προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Πρέπει να το ανακοινώσει γρήγορα για να πάψει η παραφιλολογία. Βλέπει κανείς πως όταν υπάρχουν παιδιά πρέπει να σκεφτεί τα παιδιά πάνω απ’ όλα και να μην αφήσει να υπάρχει ένας ντόρος γύρω απ’ αυτό. Αν κάποτε, χτύπα ξύλο, συμβεί, σε εμένα και την Άννα Μαρία θα το ανακοινώσουμε ώστε να μην υπάρχει παραφιλολογία.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα