Έξαλλη on air η Κατερίνα Καινούργιου- Τι συνέβη;

Άστραψε και βρόντηξε το πρωί της Πέμπτης η Κατερίνα Καινούργιου, εκφράζοντας δημόσια την ενόχλησή της για κάποια σχόλια για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται το θέμα του θανάτου της Νανάς Καραγιάννη στην εκπομπή της.

Μετά από σύνδεση με τον διατροφολόγο με τον Δημήτρη Γρηγοράκη και πριν δώσει «πάσα» για το επόμενο θέμα, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τα συναισθήματά της.

«Θέλω να πω κάτι… Επειδή γνώριζα και προσωπικά την Νανά, αυτό το θέμα με έχει στεναχωρήσει πολύ και για πολλούς λόγους. Και επειδή εκτιμούσα αυτή τη γυναίκα και είχα επικοινωνία μαζί της και για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε, από τον οποίο υποφέρουν κι άλλα κορίτσια. Κάποιοι, κάποιες, δημοσιογράφοι θέλουν να λέγονται, παρουσιάστριες, έχουν εκμεταλλευτεί το γεγονός και κάνουν αναρτήσεις στο Facebook και κρίνουν τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε εμείς εδώ ένα τόσο σοβαρό θέμα. Το χειριζόμαστε με απόλυτη αξιοπρέπεια και σεβασμό, τόσο στην οικογένεια, όσο και στους τηλεθεατές που μας παρακολουθούν», ανέφερε.

Κοιτώντας την κάμερα και σε έντονο ύφος συνέχισε: «μαζευτείτε, γιατί δεν με έχετε δει να νευριάζω! Ντροπή σας! Και εσύ ειδικά που τα γράφεις αυτά και σχολιάζεις το πώς διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις και τι κάνουμε μετά  κι αν έχουμε εμπορικές τοποθετήσεις, ντροπή σου! Δεν είσαι άξια εσύ να με κρίνεις! Δεν θα ασχοληθώ, δεν αξίζει σε μια τέτοια στιγμή… Αντί να περνάνε μηνύματα γι’ αυτό που έχει συμβεί, κάθονται και σχολιάζουν τι κάνουν στις εκπομπές. Κάνουν τους κριτές. Ντροπή σας!».

«Οι τηλεθεατές γνωρίζουν την ομορφιά της ψυχής μας… Και για τις κωλοτούμπες, να θυμηθείτε τι κάνατε εσείς τέσσερα χρόνια πριν! Να θυμηθείτε!».

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν:

Peoplegreece.com