Έξαλλη η Χριστίνα Λαμπίρη με το θέμα της Νανάς Καραγιάννη: «Εγώ θέλω να ζητήσω συγγνώμη…»

Μια συνέντευξη που παραχώρησε η Χριστίνα Λαμπίρη στη freddo και στην Σπυριδούλα Τριάντου στάθηκε η αφορμή να νιώσει την ανάγκη για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά την Νανά Καραγιάννη. Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Με το Καλημέρα» και κουμπάρα στον γάμο της Νανάς Καραγιάννη με τον τότε σύζυγο της, Γιάννη Κωτσόπουλο, απέφευγε όλο αυτό το διάστημα να σχολιάσει την κατάσταση της υγείας της.

Παρόλα αυτά με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις της υγείας της Νανάς, η Χριστίνα Λαμπίρη κλήθηκε από την φίλη και συνεργάτιδα της, Σπυριδούλα να κάνουνε μια συζήτηση για το εν λόγω θέμα. Φαίνεται όμως πως ο τίτλος της εφημερίδας freddo «Η Λαμπίρη ξεσπά για τη Νανά ‘’Δεν τη βοήθησαν οι δικοί της άνθρωποι’’»,προκάλεσε την ενόχληση της παρουσιάστριας η οποία θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Σε πρώτη φάση θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από το κοινό και από την οικογένεια της Νανάς ξεκαθαρίζοντας πως δεν αναφέρεται σε αυτούς.

Για τα όσα είπε, τις απόψεις της, την σχέση της με την Νανά αλλά και τη δήλωση «Δεν τη βοήθησαν οι δικοί της άνθρωποι», μίλησε η Χριστίνα Λαμπίρη στην εκπομπή της.

Δείτε τι είπε στο βίντεο: