Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η ενόχλησή της από ερωτήσεις που δέχτηκε και η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας της

Η επιστροφή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη είναι γεγονός και κατά την άφιξή της στην Ελλάδα την υποδέχτηκαν οι δημοσιογράφοι από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, για τις πρώτες της δηλώσεις.

Αφού μίλησαν για την αλλαγή στο look της η αθλητικογράφος ρωτήθηκε για όσα βίωσε στο Survivor όλο το διάστημα που παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο.  Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην ένταση που είχε με τους συμπαίκτες της: «Στην αρχή, όταν πεινάς, όταν βρέχεσαι, όταν δεν έχεις να φας τίποτα, λίγο τα νεύρα είναι… Όταν πρέπει να συμβιώσεις αναγκαστικά με 12 διαφορετικές προσωπικότητες και όταν ο ένας δεν ξέρει τον άλλον, μια κουβέντα παραπάνω θα παρεξηγηθεί».

Τι είχε όμως να δηλώσει για το Γιώργο Αγγελόπουλο; «Με τον Ντάνο έχει τελειώσει η υπόθεση, δεν ξέρω για ποιο λόγο το ξανασυζητάμε. Ο Γιώργος είναι ένα πολύ καλό παιδί με το οποίο μπορεί να είχαμε στην αρχή τις εντάσεις μας -όχι μόνο με εμένα αλλά και με άλλα παιδιά- δόξα τω Θεώ έκατσα, μίλησα μαζί του και τώρα στο τέλος που μείναμε οι δυο μας συνεργαστήκαμε άψογα», εξομολογήθηκε on camera.

Σχετικά με όσα γράφτηκαν περί φλερτ, η Ευρυδίκη διέψευσε όσα έχουν ειπωθεί για Βασάλο και Ντάνο, καθώς το μόνο πράγμα που δεν σκεφτόταν στο παιχνίδι ήταν το ερωτικό κομμάτι.

Ενοχλημένη έδειξε όμως η αθλητικογράφος όταν τη ρώτησαν για το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ αλλά και το μισθό της. «Θες να μου πεις τον μισθό μου; Για πες μου, να μάθω κι εγώ. Όλα αυτά είναι αστεία. Δεν είχε λήξει το συμβόλαιο της συνεργασίας μου με τον ΣΚΑΪ πριν μπω στο παιχνίδι. Το επόμενο βήμα μου ακόμα δεν τον ξέρω»,  εξήγησε στους δημοσιογράφους.

Ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, στο οποίο οφείλεται το πρήξιμο που είχε: «Αυτό το φούσκωμα ήταν οι ορμόνες. Αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα καιρό και έτρεχα στους γιατρούς. Με το στομάχι μου και το συκώτι μου υπάρχει ένα θέμα υγείας. Παρ’ όλα αυτά είμαι καλά, έχω ξεφουσκώσει».

Peoplegreece.com