Ευαγγελία Συριοπούλου: Η νέα ηθοποιός που έχει κλέψει τα βλέμματα


Η πρώην νηπιαγωγός και νυν ηθοποιός έχει προλάβει να συμμετάσχει στις Βάκχες σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη, στην τηλεοπτική σειρά το Σπίτι της Έμμας δίπλα στον Γιάννη Μπέζο, αλλά και να κερδίσει έναν τίτλο στα καλλιστεία. Η Ευαγγελία Συριοπούλου φωτογραφίζεται με κομμάτια στα χρώματα των μπαχαρικών. Ώχρα, κροκί, πορτοκαλί, κανελί, αποχρώσεις του πιπεριού, καφέ την κάνουν να θυμίζει πριγκίπισσα της Ανατολής.

InStyle-August--september, evaggelia siriopoulou, tefhos

Τα πρώτα βήματα «Έχω εργαστεί ως μοντέλο, κυρίως σε φωτογραφίσεις μόδας, προκειμένου να κερδίζω κάποια χρήματα την περίοδο που σπούδαζα. Τα καλλιστεία προέκυψαν εντελώς τυχαία. Σε μια περίοδο που δεν υπήρχαν άλλα έσοδα, συμμετείχα με τις φίλες μου στα καλλιστεία (όπου αναδείχθηκε Μις Δωδεκάνησα) κι έτσι κάναμε δωρεάν διακοπές στη Ρόδο. Ποτέ δεν ήταν στα σχέδιά μου να ασχοληθώ και μελλοντικά με αυτό».

Βίοι παράλληλοι «Το ήθελα από μικρή να γίνω ηθοποιός. Παρακολουθούσα πολύ θέατρο, αλλά δεν αποφάσιζα να το κάνω επάγγελμα. Την περίοδο που εργαζόμουν ως νηπιαγωγός, έκανα παράλληλα σεμινάρια υποκριτικής στο Θέατρο των Αλλαγών κι από εκεί βρέθηκα να παίρνω μέρος στις Βάκχες ως βοηθητική ηθοποιός. Εκείνο το καλοκαίρι αποφάσισα ότι ήθελα να δώσω εξετάσεις στο Εθνικό. Η αγάπη μου για τα παιδιά είναι εξίσου μεγάλη με την αγάπη μου για την υποκριτική και, αν και εκ διαμέτρου αντίθετες
ως επιλογές, για μένα φαίνονταν τόσο κοντινές».

Fashion sense «Μεγαλώνοντας δεν είχα κάποιο συγκεκριμένο πρότυπο μόδας. Μάλλον με επηρέαζαν περισσότερο οι τάσεις των εποχών. Θυμάμαι πως στην εφηβεία μου δεν μπορούσα να αποχωριστώ το αγαπημένο μου ξεβαμμένο και σκισμένο τζιν. Η μαμά μου ντυνόταν και ντύνεται εκπληκτικά. Θυμάμαι, λοιπόν, ένα μαύρο μακρύ δαντελωτό φόρεμα, που φορούσε όταν ήμουν 12 ετών, το οποίο κατάφερα τελικά να φορέσω όταν αποφοίτησα από το λύκειο».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο νέο InStyle που κυκλοφορεί.