Ευαγγελία Αραβανή: Το σχόλιό της σε ερώτηση για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Έντονα ακούγεται τις τελευταίες ημέρες ότι η Ευαγγελία Αραβανή, που θα παρουσιάζει το Dancing With The Stars, «έκοψε» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που συζητούσε με τον ΑΝΤ1 για την συμμετοχή της και η παρουσιάστρια πήρε θέση.

Όλα άρχισαν το περασμένο Σάββατο, όταν η Ναταλία Γερμανού, κατά την διάρκεια της εκπομπής της, ανέφερε πως η Κωνσταντίνα βρέθηκε εκτός show καθώς διάσημη γυναίκα που θα πάρει μέρος στην εκπομπή άσκησε βέτο, κάτι που την επομένη επιβεβαίωσε η Κωνσταντίνα. Αν και η Ναταλία επεσήμανε πως δεν αναφέρεται στην Ευαγγελία Αραβανή, στην Χριστίνα Λαμπίρη και στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, οι φήμες υποστηρίζουν πως η Ευαγγελία «έφαγε» την Κωνσταντίνα, όπως είχε κάνει εκείνη με την είσοδό της στο Μες Στην Καλή Χαρά, το 2012.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το Dancing With The Stars, η παρουσιάστρια του show ρωτήθηκε για τις εν λόγω φήμες και η απάντησή της ήταν αφοπλιστική: «είναι αστείο όλο αυτό με την Σπυροπούλου, γελάω», είπε, ενώ, όταν της επεσήμαναν πως η Κωνσταντίνα θα είναι στο Survivor, ανέφερε «έφυγε ε; Το άκουσα, αλλά δεν ήμουν σίγουρη! Εσείς τα ξέρετε καλύτερα από εμένα!».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις: 

Peoplegreece.com