Έτσι θέλει ο πρίγκιπας Harry να τον αποκαλούν από εδώ και στο εξής
instagram@sussexroyal

Σχεδόν ένα μήνα μετά την απόφαση του πρίγκιπα Harry να αποσυρθεί μαζί με την Meghan Markle από τα βασιλικά καθήκοντα, φαίνεται πως έχει προσαρμοστεί για τα καλά στη νέα του καθημερινότητα.

Ο δούκας του Sussex, ο οποίος επέστρεψε στην Βρετανία για κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις που εκκρεμούν, εθεάθη να αποβιβάζεται στον σταθμό Waverley του Εδιμβούργου με ένα εντελώς διαφορετικό στιλ ντυσίματος από αυτόν που τον είχαμε συνηθίσει: με casual look, jean και καπέλο.

[ap-read-more post=”644020″]

Ο ίδιος, εκτός του ότι φαίνεται πως έχει αρχίσει να υιοθετεί ένα διαφορετικό στιλ ντυσίματος, φαίνεται πως δεν θέλει να το αποκαλούν πια πρίγκιπα Harry, αλλά σκέτο Harry.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε ένα event για την Travalyst, το ταξιδιωτικό project του Harry, το οποίο σχεδιάστηκε πριν κάποιους μήνες για να βελτιώσει την προστασία του περιβάλλοντος και να διευρύνει την οικονομική ανάπτυξη των τοπικών κοινοτήτων, ο δούκας του Sussex ζήτησε τόσο από την παρουσιάστρια όσο και από τον κόσμο που είχα δώσει το παρών, να τον αποκαλούν απλά Harry.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

 

 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα