Έρχεται ο πελαργός: Μπαμπάς σε λίγους μήνες ο Θανάσης Βισκαδουράκης!

NDP Photo Agency

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης  και η Κατερίνα Γιώτα λίγους μήνες αφού ένωσαν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου, φαίνεται πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Ο ηθοποιός μάλιστα είχε αναφέρει σε συνέντευξή του πριν παντρευτεί: «είμαστε έτοιμοι να παντρευτούμε και να φτιάξουμε μια πολύ όμορφη οικογένεια – πρώτα ο Θεός», όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Κάτι τέτοιο όπως φαίνεται κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της RealNews,η Κατερίνα διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και με τον Θανάση νιώθουν μεγάλη χαρά για το δώρο που έρχεται στη ζωή τους! Ωστόσο δεν θέλουν να μιλήσουν προς το παρόν για αυτό, καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμα και δεν το συζητούν παρά μόνο με την οικογένειά τους και  με πρόσωπα της απόλυτης εμπιστοσύνης τους.

Την αποκάλυψη έκανε πρόσωπο από τον φιλικό κύκλο του ζευγαριού και εξήγησε πως: «η επιθυμία των δύο είναι να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι. Όπως μίλησαν και για τον γάμο του μόνο όταν ήταν έτοιμοι να το κάνουν, έτσι θα πράξουν και για το μωρό που έρχεται να γεμίσει με χαρά και ευτυχία την κοινή τους ζωή».

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά πως όλα ξεκίνησαν όταν ξέφυγε από τον ηθοποιό η ατάκα ότι με την Κατερίνα έχουν να βγουν από ένα βράδυ που η σύζυγός του είχε λιγούρα και ήθελε να φάει μπέργκερ με κρεμμύδια! Εμείς να τους ευχηθούμε ό,τι καλύτερο!