Έλλη Κοκκίνου-Γιώργος Μπόγρης: Αυτή είναι η αλήθεια για τον χωρισμό τους

Εδώ και λίγο διάστημα υπάρχουν άφθονα ρεπορτάζ και θεωρίες που θέλουν το Γιώργο Μπόγρη να έχει χωρίσει με την Έλλη Κοκκίνου. Η σχέση του λαμπερού ζευγαριού φαίνεται πως αποτελεί πράγματι παρελθόν, γεγονός που επιβεβαιώθηκε σήμερα τόσο μέσα από το ρεπορτάζ του Down Town, όσο και από το ρεπορτάζ του «Φτιάξε καφέ να στα πω».

Άνθρωπος από το περιβάλλον του μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού αποκαλύπτει για το τέλος της σχέσης τους στο περιοδικό: «Ναι έχουν χωρίσει από τα τέλη Ιουνίου και αυτή την φορά είναι οριστικό. Μας το ανακοίνωσε ο ίδιος ένα βράδυ που τον ρωτήσαμε πως τα πάει με την Έλλη. Ο Γιώργος θέλει να επαναπροσδιορίσει τη ζωή και τις προτεραιότητές του. Αυτό που τον ενδιαφέρει πλέον είναι αποκλειστικά η πορεία του στο μπάσκετ. Επιθυμεί να έχει μια επιτυχημένη χρονιά στον Ολυμπιακό, γι’ αυτό θα ρίξει εκεί όλο το βάρος του. Δεν σου κρύβω ότι η αλλαγή ομάδας έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή του να χωρίσει. Δέχτηκε πιέσεις από ανθρώπους του περιβάλλοντός του, τού στυλ “πρέπει να σταματήσεις να προκαλείς με την προσωπική σου ζωή και να αφοσιωθείς στο αγώνισμά σου. Καλό είναι από εδώ και πέρα να προκαλείς μόνο με τις επιδόσεις σου».

Σε ότι αφορά την εκπομπή του Epsilon, η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη ανέφερε: «Το τέλος φαίνεται ότι είναι οριστικό… Μίλησα χτες με έναν καλό του φίλο και μου είπε ότι δεν είναι μαζί. Είχαν προβλήματα από όταν έπαιζε στην Ισπανία, αλλά προσπαθούσαν να τα βρουν».

Δείτε το βίντεο.

Peoplegreece.com