Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Τα 500 ευρώ και η νέα συνεργασία με τον Καπουτζίδη

Μπορεί να βρίσκεται πολλά χρόνια, τόσο στον χώρο της τηλεόρασης, όσο και του θεάτρου και να έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες επιτυχίες.

Για εμάς όμως θα είναι πάντα η Ζουμπουλία Αμπατζίδου, η χήρα από τις Σέρρες που μεταμορφώθηκε σε ντετέκτιβ, βρίσκοντας τους δολοφόνους του Υπουργού Σταυριανίδη.

Η ίδια μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για την οικονομική κρίση στη χώρα μας και για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά στη μικρή οθόνη με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Πώς βλέπει τις συνθήκες που επικτρατούν στη χώρα μας; Είναι από τους ανθρώπους που προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα ή όχι; «Προσαρμόζομαι, όμως αντιλαμβάνομαι και τι συμβαίνει γύρω μου. Δεν θα προσαρμοστώ σε 500 ευρώ μισθό. Δεν θα αφήσουμε και να μας εκμηδενίσουν. Έχω τη σκέψη της αγωνιστικότητας και της ομαδικότητας και ξέρω πως κάποια στιγμή πρέπει να αντισταθούμε. Αν χρειαστεί, θα επιβιώσω και με 300 ευρώ, αλλά δεν θα πω “εντάξει, τι να κάνουμε”; θα παλέψω», δήλωσε στο Ok.

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, θα συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Καπουτζίδη, στη σειρά που εκείνος γράφει για το Μεγάλο Κανάλι. Άραγε αυτές οι φήμες έχουν κάποια δόση αλήθειας, ή όχι;

«Ναι. Το συζητάμε και πραγματικά θα είναι μεγάλη μου χαρά να ξαναβρεθούμε μαζί στα πλατό. Δεν μπορώ να περιγράψω τη χαρά μου. Αν γίνει κι αυτό, σε συνδυασμό με την παράσταση που κάνω και το γεγονός ότι το παιδί μου και οι φίλοι μου είναι καλά, τότε τα έχω όλα»

Στο ευχόμαστε.

Διαβάστ εδώ: Η Δέσποινα Βανδή μιλάει για το «The Voice»

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα