Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Το συγκινητικό μήνυμα της για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση

Instagram @elianoula

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε όλους τους τηλεθεατές που παρακολούθησαν χθες 21/05 την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια περίμενε την ημέρα της ονομαστικής της εορτής για να ανακοινώσει στους τηλεθεατές της πως αυτή είναι η τελευταία της χρονιά στον Alpha και πως έστω και για ένα χρόνο επιθυμεί να μείνει εκτός. Με αυτό τον τρόπο έβαλε τέλος στα όσα γράφονται για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Στη συνέχεια, οι συνεργάτες της θέλησαν να πούνε λίγα λόγια για τη συνεργασία τους. Ανάμεσα τους και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η δημοσιογράφος που συνεργάζεται με την παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα «Για όλα όσα μου είπες σήμερα, για όλα όσα μου δίνεις γενναιόδωρα μπροστά και πίσω από τις κάμερες όλα αυτά τα χρόνια, για όλα όσα έχεις επενδύσει σε εμένα, αισθάνομαι βαθιά ευγνωμοσύνη. Και αγάπη, ζεστή, αληθινή αγάπη, σαν τις αγκαλιές μας, που δυστυχώς σήμερα τις στερηθήκαμε, πάροτι είναι και η γιορτή μας. Να σε χαίρομαι και να με χαίρεσαι, παντοτινά. ❤️ @elenimenegaki #δενυπαρχουναντιοστοδρομομας»

Δείτε εδώ το post της:

View this post on Instagram

Για όλα όσα μου είπες σήμερα, για όλα όσα μου δίνεις γενναιόδωρα μπροστά και πίσω από τις κάμερες όλα αυτά τα χρόνια, για όλα όσα έχεις επενδύσει σε εμένα, αισθάνομαι βαθιά ευγνωμοσύνη. Και αγάπη, ζεστή, αληθινή αγάπη, σαν τις αγκαλιές μας, που δυστυχώς σήμερα τις στερηθήκαμε, πάροτι είναι και η γιορτή μας. Να σε χαίρομαι και να με χαίρεσαι, παντοτινά. ❤️ @elenimenegaki #δενυπαρχουναντιοστοδρομομας

A post shared by Eliana Chrysikopoulou (@elianoula) on