Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Ο έντονος εκνευρισμός της και η παρατήρηση της Ελένης Μενεγάκη

Έξαλλη έγινε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου στον αέρα της εκπομπής «Ελένη». Αφορμή στάθηκε ένα αφιέρωμα στην εκρηκτική Kate Upton. Με αφορμή λοιπόν τα 23α γενέθλια του μοντέλου και μία δήλωσή της ότι δεν της αρέσει καθόλου το μεγάλο στήθος της, η Ελιάνα είπε: «Το ακούσαμε κι αυτό! Να έχεις γίνει γνωστός για το στήθος σου… γιατί γι’ αυτό έχει γίνει γνωστή… και να λες δεν το θέλω….Είναι εκνευριστικό να λένε οι γυναίκες οι οποίες έχουν γίνει διάσημες για την ομορφιά τους και για συγκεκριμένα πράγματα στο σώμα τους, ότι δεν τους αρέσει κάτι. Βγάζει μια ανασφάλεια, που τι να πουν οι υπόλοιπες. Πρέπει να πάρουν ένα πιστόλι να αυτοκτονήσουν».

Μετά από αυτά τα λόγια, θέση στο θέμα με τον τρόπο της πήρε η Ελένη Μενεγάκη. Πλησίασε λοιπόν την συνεργάτιδά της και της είπε: «Ελιάνα, έχω πολύ καιρό να σε αγκαλιάσω και να σε φιλήσω ε; Είσαι στα όριά σου κι εσύ. Χρειαζόμαστε διακοπές όλοι». Όσο για την απάντηση της Ελιάνας; «Ελένη ζεσταίνομαι μ’ αυτά τα πράγματα. Είμαι στα όριά μου! Συγγνώμη! Οπωσδήποτε χρειαζόμαστε διακοπές».

Διαβάστε ακόμη: 

Summer News 11/06: Αυτά είναι τα νέα που πρέπει να ξέρετε σήμερα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή.