Ελεονώρα Μελέτη: Συμμετέχει στην καμπάνια προστασίας των γυναικών κατά της ενδοοικογενειακής βίας – Βίντεο
Instagram @nonoram

Δυστυχώς, αυτό τον καιρό που όλοι μας μένουμε στο σπίτι, τα κρούσματα ενδοοικογενειακής βίας κατά των γυναικών έχουν αυξηθεί σημαντικά. Πολλές γυναίκες ζούνε έναν πραγματικό εφιάλτη μέσα στο ίδιο τους το σπίτι από κάποιο μέλος της οικογένειας τους και τις περισσότερες φορές διστάζουν να μιλήσουν είτε από ντροπή είτε από φόβο.

Ακριβώς για αυτό τον λόγο, το κράτος σε συνεργασία με την Ελεονώρα Μελέτη δημιούργησε ένα βίντεο, το οποίο παροτρύνει όλες τις γυναίκες που βιώνουν βία στο σπίτι τους ή που μπορεί να γνωρίζουν πως κάποια άλλη γυναίκα βιώνει παρόμοιες καταστάσεις να μιλήσουν. Δημιουργήθηκε λοιπόν τόσο μία γραμμή υποστήριξης όσο και ένα e-mail στο οποίο μπορούν να απευθυνθούν όλες οι γυναίκες χωρίς φόβο και τρόμο.

Το βίντεο της καμπάνιας δημοσιεύτηκε στον προσωπικό λογαριασμό της Ελεονώρα Μελέτη στο Instagram. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έγραψε στη λεζάντα “Όχι στη βία. Όχι στη κακοποίηση, όχι στο φόβο. Δεν είσαι μόνη.- γραμμή ? 15900 αν δεν μπορείς να μιλήσεις στείλε mail: sos15900@isotita.gr παρακαλώ διαδώστε τις απαραίτητες πληροφορίες εκεί που υπάρχει ανάγκη”.

https://www.instagram.com/p/B-sEDpxneLz/

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα