Ελεονώρα Μελέτη: Όλη η αλήθεια για τη διαμάχη της με το ΣΚΑΪ και η συνεργασία με τον Γιάννη Λάτσιο

Ελεονώρα Μελέτη: Όλη η αλήθεια για τη διαμάχη της με το ΣΚΑΪ και η συνεργασία με τον Γιάννη Λάτσιο

Η επιστροφή

Τα τελευταία χρόνια, όλα στη ζωή της Ελεονώρας Μελέτη έγιναν γρήγορα. Πολύ γρήγορα. Η επιτυχία του Survivor Πανόραμα, η γνωριμία με τον Θοδωρή Μαροσούλη, το παιδί, ο γάμος και τώρα επιστρέφει ξανά στην τηλεοπτική οθόνη με το πρώτο late night show που θα παρουσιάσει γυναίκα στην ελληνική τηλεόραση. Η περίπτωση της Ελεονώρας σίγουρα δεν μπορεί για κανένα λόγο να είναι προβλέψιμη….

Αν υπάρχει μια λέξη που μπορεί να περιγράψει την Ελεονώρα, αυτή είναι «απρόβλεπτη».. Κάνει κινήσεις εκεί που δεν το περιμένεις, πάντα γίνεται η ανατροπή τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική της ζωή. Κι αυτό ακριβώς είναι ένα από τα πιο ευφυή και γοητευτικά κομμάτια του χαρακτήρα της. Έτσι έγινε και τώρα. Εκεί που όλοι περίμεναν ότι η Ελεονώρα θα επέστρεφε στην τηλεόραση με μια μεσημεριανή infotainment εκπομπή – κάτι άλλωστε που είχε δηλώσει ότι θα την ενδιέφερε πολύ να κάνει- εκείνη την τελευταία στιγμή έκανε την ανατροπή και θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό late night show. Πως όμως φτάσαμε μέχρι εδώ;

H περίοδος του SKAI

Την περίοδο που είχε ήδη ξεκινήσει να προβάλλεται o πρώτος κύκλος του Survivor στο SKAI δημιουργήθηκε η ιδέα να γίνει και στην Ελλάδα το Survivor Πανόραμα – μια αντίστοιχη εκπομπή άλλωστε υπήρχε και στην Τουρκία. Τότε ο ΣΚΑΙ έκανε μια προσπάθεια να πείσει την Ελεονώρα να αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής καθώς εκείνη ήδη μίλαγε με άλλο κανάλι για ένα άλλο concept εκπομπής.

Η συμφωνία τότε, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, για να κάνει το Πανόραμα, ήταν να παρουσιάσει από τη νέα σεζόν μια καθημερινή infotainment εκπομπή το μεσημέρι. Κι ενώ το Πανόραμα έκλεισε με 30% τηλεθέαση και όλα ήταν κανονισμένα για τη νέα εκπομπή, τέλη Αυγούστου,– λίγο πριν γυρίσει από τις διακοπές της για να ξεκινήσει προετοιμασία- όλα πάγωσαν. Ο ΣΚΑΙ της ανακοίνωσε ότι δεν θα προχωρήσουν τη συνεργασία τους. Ήταν η περίοδος που η Ελεονώρα διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και ελάχιστοι το γνώριζαν αυτό. Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΙ όμως ήταν μέσα σε αυτούς, όπως λένε δικοί της άνθρωποι. Δεδομένου ότι εκείνη είχε υπογράψει αορίστου σύμβαση με το κανάλι και εκείνο παραβίασε τη συμφωνία τους, η Ελεονώρα πήγε την υπόθεση δικαστικά. «Η αλήθεια είναι πως η Ελεονώρα δεν ήθελε να κινηθεί δικαστικά με ένα κανάλι, δεν είναι στο χαρακτήρα της» δηλώνουν άνθρωποι του στενού της περιβάλλοντος. «Όμως αυτό που πραγματικά την εξόργισε ήταν το γεγονός ότι αντιμετώπισαν με έλλειψη σεβασμού και μεγάλη αγένεια το γεγονός της εγκυμοσύνης της. Εκεί πια η δικαστική οδός ήταν μονόδρομος». Μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το κανάλι μια μέρα πριν από το δικαστήριο της πρότεινε να τα βρουν εξωδικαστικά κάτι το οποίο αρνήθηκε. Το κανάλι ζήτησε αναβολή και στη συνέχεια ζήτησε και δεύτερο εξωδικαστικό συμβιβασμό. Τότε όμως για την Ελεονώρα όλα ήταν πολύ αργά. Επέμεινε να ακολουθήσει τη νομική οδό και δικαιώθηκε από το δικαστήριο κερδίζοντας αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Dancing with Alpha

To Σεπτέμβριο του 2017 ο Γιάννης Λάτσιος της είχε προτείνει να επιστρέψει στον Antenna – το κανάλι που πρώτο πίστεψε σε εκείνη και ουσιαστικά την ανέδειξε. Παρ’ όλο που η επιθυμία τους να συνεργαστούν ήταν κοινή, εκείνος δεν γνώριζε τότε ότι εκείνη ήταν έγκυος. Η μόνη λύση ήταν η κριτική επιτροπή στο Dancing with the stars όπου ουσιαστικά επέστρεψε στα παλιά της λημέρια καθώς είχε πάρει μέρος ως παίκτρια το 2011 –όταν εκείνη την περίοδο παρουσίαζε με επιτυχία την Πρωινή Μελέτη στο Star – και είχε φτάσει μέχρι τους ημιτελικούς.

Αυτό όμως που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι πως υπήρχε ένα σταθερό και επίμονο φλερτ της Ελεονώραςαπό τον Alpha το οποίο είχε ουσιαστικά ξεκινήσει από το 2015 όταν εκείνη ήταν ακόμα στο Epsilon και παρουσίαζε το Hashtag. O Alpha της είχε ζητήσει να συνεχίσει την εκπομπή εκεί την επόμενη σεζόν, αλλά το συμβόλαιο με το Εpsilon δεν της επέτρεπαν κάτι τέτοιο. Το καλοκαίρι του 2016 της έγινε νέα πρόταση να παρουσιάσει μια infotainment εκπομπή στη ζώνη 11:00 – 13:00- να δίνει ουσιαστικά τη σκυτάλη στην Ελένη Μενεγάκη. Αλλά από ότι φάνηκε ούτε και τότε ήταν η καλύτερη στιγμή να δέσει η συνεργασία. Τελευταία στιγμή οι ανάγκες του καναλιού άλλαξαν και της ζήτησαν να παρουσιάσει μεσημεριανή εκπομπή το Σαββατοκύριακο. Εκείνη αρνήθηκε καθώς δεν βρήκε ενδιαφέρον σε ένα τέτοιο concept και προτίμησε να μείνει εκτός τηλεόρασης.

Το φλερτ όμως συνεχίστηκε και ήταν επίμονο. Τον Μάρτιο του 2018 της έγινε πάλι πρόταση να παρουσιάσει μια infotainment εκπομπή αυτή τη φορά στη ζώνη 16:00-18:00. Συμφώνησαν. Εκεί όμως που είχαν δώσει τα χέρια και ήταν λίγο πριν από τις τελικές υπογραφές, η Ελεονώρα έμαθε ότι το κανάλι θέλει να φτιάξει μια late night ζώνη. Τότε όλα άλλαξαν. Έγινε αυτό το μαγικό κλικ μέσα της, αυτό το κλικ που κανείς δεν ξέρει πως φέρνει τα πράγματα στο μυαλό της και ένιωσε πως αυτό θα ήταν το επόμενο και μεγαλύτερό στοίχημα: να παρουσιάσει μια late night show εκπομπή, να φτιάξει τη δική της πρόταση σε μια καθαρά ανδροκρατούμενη ζώνη. Η Ελεονώρα όμως έχει αποδείξει ότι μπορεί να ακροβατεί ανάμεσα στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση. Με μια δική της σφραγίδα έχει ένα τρόπο να συνδυάζει την περσόνα μια κοπέλας που παρουσιάζει θέματα lifestyle, με μια στιβαρή ντάμα που έχει γνώση όλων των κοινωνικοπολιτικών εξελίξεων- παρόλο που η ίδια είναι προϊόν της ψυχαγωγικής ζώνης. Άλλωστε το Hashtag ήταν ένα πρώτο σκαλί για να αποδείξει ότι το δυνατό της χαρτί είναι η έρευνα και οι συνεντεύξεις με πρόσωπα αντιστοίχων θεμάτων και επικαιρότητας.

Το ακριβές concept της νέας εκπομπής είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό στον Alpha καθώς το project αυτό είναι για το σταθμό ένα από τα πιο δυνατά του χαρτιά για την επόμενη σαιζόν. Το σίγουρο είναι ότι εκείνη ήδη ετοιμάζει την ομάδα της για την εκπομπή που με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα προβάλλεται δυο φορές την εβδομάδα λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Μother Figure

Όπως και στην επαγγελματική της ζωή έτσι και στην προσωπική όλα είχαν τις δικές τους ανατροπές. Την περίοδο που ήταν ορκισμένη εργένισσα σε ένα μόνο βράδυ άλλαξε όλη της ζωή. Την άνοιξη του 2017 γνώρισε τον Θοδωρή Μαροσούλη κι εκείνος με ένα μαγικό ραβδάκι τα άλλαξε όλα. Το καλοκαίρι έμεινε έγκυος και στις 17 Σεπτεμβρίου, στα γενέθλιά της, εκείνος της έκανε πρόταση γάμου. Ίσως αυτή η ιστορία μοιάζει με αυτά τα παραμύθια που θέλεις να πιστεύεις ότι υπάρχουν γιατί τελικά ναι – κάποιες τέτοιες ιστορίες το αποδεικνύουν. Στις 28 Δεκεμβρίου έγινε ο πολιτικός γάμος στο Δημαρχείο της Εκάλης και στις 13 Απριλίου γεννήθηκε η κόρη της – που θα πάρει το όνομα Αλεξάνδρα από το όνομα της μαμάς του Θοδωρή. Οι πρώτες τους διακοπές με το μωρό είναι στα Πόρτο Ελάφια στην Εύβοια – αυτό τουλάχιστον μαρτύρησε μια φωτογραφία που ανέβασε εκείνη στα social media, ενώ λίγες μέρες μετά είχε πάει στην Επίδαυρο όπου ο Θοδωρής έχει αναλάβει την παραγωγή της παράστασης «Βάτραχοι» με τον Λάκη Λαζόπουλο. Ο επόμενος ταξιδιωτικός τους προορισμός θα είναι η Κρήτη, με αφορμή την δεύτερη περιοδεία του έχει αναλάβει την παραγωγή ο Θοδωρής, «Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης».

Άλλωστε η Κρήτη είναι κάτι πολύ περισσότερο για το ζευγάρι. Είναι το νησί όπου είχαν περάσει τις πρώτες τους διακοπές. «Η Ελεονώρα έχει αλλάξει ειδικά από τότε που γεννήθηκε η κόρη της» λένε όσοι τη γνωρίζουν πολύ καλά. «Είναι πιο γλυκιά πιο ήρεμη . Και από τις πιο χαλαρές μαμάδες που ξέρουμε». Ίσως θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Απλώς κάποιοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή μας και μας βγάζουν τον καλύτερό μας εαυτό, στοιχεία δηλαδή που έχουμε καλά κρυμμένα μέσα μας αλλά φοβόμαστε να τα δείξουμε. Και ο Θοδωρής ήταν ο άνθρωπος που «ξεκλείδωσε» τον άλλο κόσμο της Ελεονώρας. Ένα κόσμο πιο ροζ…

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Πηγή: Peoplegreece.com 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα