Ελένη Μενεγάκη-Τζένη Μπαλατσινού: Τηλεοπτική συνάντηση μετά από 8 χρόνια

Έπειτα από οκτώ χρόνια, Ελένη Μενεγάκη και Τζένη Μπαλατσινού έδωσαν ραντεβού και συναντήθηκαν ξανά  στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής του Alpha. όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Με αφορμή το νέο look στα μαλλιά της, η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στην εγκυμονούσα Ελένη για την απόφασή της να τα κόψει και να τα βάψει, το μεγάλωμα των παιδιών της και τις… αλλαγές στη ζωή της.

«Τότε είχες έρθει εδώ με την εταιρία που έτρεχες για τα καλλυντικά, αλλά οφείλω να πω ότι ποτέ δεν έτρεχες τόσο φανατικά τη δουλειά, όσο τρέχεις τις τωρινές σου ασχολίες (το site, το περιοδικό στο tablet, την παρουσίαση. Τι έχει αλλάξει σε σένα και πήρες πάνω σου τόσο πολύ το επαγγελματικό κομμάτι;», αποκρίθηκε η παρουσιάστρια του Alpha με την Τζένη Μπαλατσινού να απαντά, χαριτολογώντας: «Το μαλλί άλλαξε τώρα πάντως».

Και στη συνέχεια η οικοδέσποινα του «Joy» πρόσθεσε, αναφορικά με τη νέα της εμφάνιση: «Ήθελα να κάνω αλλαγή στα μαλλιά μου από το καλοκαίρι. Αλλά επειδή κάποιοι θα το συνδύαζαν πως συνέπεσαν πολλές αλλαγές στη ζωή μου –πάντα μια γυναίκα για να αλλάξει τη ψυχολογία της, κόβει το μαλλί –  δεν ήθελα να το κάνω τότε. Και τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία», επισημαίνοντας στη φίλη της «Κι εσύ πρέπει να κάνεις αλλαγή στα μαλλιά. Έτσι κι αλλιώς, οι αλλαγές σου πάνε. Μια και καλή».

Ποια ήταν η αντίδραση της Ελένης; Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα:

Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης: «Δεν θα πήγαινα καλεσμένος στη Μενεγάκη»

Η Φαίη Σκορδά διαδέχεται την Ελένη Μενεγάκη!

Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογείται: «Ο έρωτας δεν έχει ηλικία. Ο έρωτας φέρνει παιδιά»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα