Ελένη Μενεγάκη: Το μήνυμα on air στην Άση Μπήλιου και ο λόγος αποχώρησής της από την εκπομπή

Πολλά γράφτηκαν μέσα στο περασμένο καλοκαίρι για τις διαπροσωπικές σχέσεις της Ελένης Μενεγάκη με την Άση Μπίλιου μετά την αποχώρηση της δεύτερης από την παρέα της εκπομπής αλλά και από το κανάλι της Κάντζας. Η όμορφη Ελένη δεν είχε αναφερθεί μέχρι πρότινος σε τίποτα σχετικό ενώ η γνωστή αστρολόγος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους σχετικά με τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα μέσω των λογαριασμών της στα social media.

Στην σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έγινε για πρώτη φορά αναφορά στην πρώην συνεργάτιδά της. Με τον τρόπο αυτό η ξανθιά παρουσιάστρια δίνει τέλος στις φήμες που την θέλουν να ευθύνεται η ίδια για την απομάκρυνση της Άση Μπίλιου, ενώ τόνίζει την επιθυμία της να βρεθούν ξανά στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό. Συγκεκριμένα αφού επέστρεψε από το τηλεοπτικό διάλειμμα δήλωσε στην κάμερα: «Έχασα και τη φίλη μου την Άση ρε παιδιά», ενώ συνέχισε απευθυνόμενη τόσο στην ίδια όσο και στο τηλεοπτικό κοινό: «Θα έρθεις! Μπορεί να μην είναι πια μαζί μας όπως ήταν τόσα πολλά χρόνια τώρα από δική της επιλογή αλλά τουλάχιστον ως καλεσμένη θέλουμε να την βλέπουμε. Όχι μια φορά τον χρόνο. Εμείς θέλουμε».

Δείτε το βίντεο:


Δήλωσε τώρα συμμετοχή και τρέξε μαζί μας στο PeopleRun την Κυριακή 16 Οκτωβρίου. Κοντά μας η εκστρατεία Βγάλε Γλώσσα και το Χάρισε Ζωή για να γίνουμε εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Πηγή: Peoplegreece.com