Ελένη Μενεγάκη: Πώς είπαν στη μικρή Μαρίνα για τον Άγιο Βασίλη

Η Ελένη Μενεγάκη συχνά μέσω της εκπομπής της, κάνει αποκαλύψεις για την οικογένεια της σχετικές με τα θέματα που παρουσιάζει.

Σήμερα, στην Ελένη, ο Άγιος Βασίλης και οι γιορτινές ημέρες είχαν την τιμητική τους. Η παρουσιάστρια εκμυστηρεύτηκε στους συνεργάτες της, πως αποφάσισαν με τον Μάκη Παντζόπουλο να μιλήσουν στην 2,5 ετών κορούλα τους, Μαρίνα, για τον Άγιο Βασίλη.

Όπως ανέφερε, η ίδια ήταν διστακτική για το αν θα καταλάβει η μικρή την ιστορία του μπαμπά της:  «Δεν ξέρω σε ποια ηλικία πρέπει να ξεκινήσεις να μιλάς στο παιδάκι σου για τον Άγιο Βασίλη, παρότι έχω κάνει τόσα παιδιά. Δηλαδή εμείς φέτος – γιατί πέρσι τίποτα- ξεκινήσαμε να μιλάμε στη Μαρινούλα. Όχι εγώ, ο μπαμπάς της. Και του έλεγα “θα καταλάβει όταν του πεις όλη αυτήν την ιστορία;” και του έλεγα θα καταλάβει που θα του πεις την ιστορία ότι θα έρθει από την καπνοδόχο και για τα ξωτικά, και την πληροφορία που θα το δώσουμε, είναι πολλά»!

Μάλιστα, τόνισε πως η μικρή Μαρίνα ζητάει συνεχώς κούκλες, κάτι που οι δύο άλλες κόρες της δεν το έκαναν: «Εμένα η Μαρίνα ζητά συνέχεια κούκλες μωρά, θέλει να είναι η μαμά τους. Στα προηγούμενα παιδιά μου δεν έχω πάρει πολλές κούκλες, εννοείται ότι έπαιρνα πολλά παιχνίδια, αλλά όχι κούκλες δεν της αναζητούσαν όπως εγώ… Εγώ θυμάμαι να ζητάω κούκλα, εκείνες που μιλούσαν… Η δικιά μου, η μικρή όλο τέτοια κάνει, δίνει εντολές να φάει, της μιλάει…»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: www.peoplegreece.com

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram