Ελένη Μενεγάκη: Πώς φλερτάρει στην παραλία;

Η Ελένη Μενεγάκη χωρίς καμία αμφιβολία σήμερα είχε τρελά κέφια –δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, μια και διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή της, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com. Και αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή που βγήκε στον αέρα. Φορώντας ένα εντυπωσιακό μίνι φόρεμα με διάφανα μανίκια και κρατώντας ένα σωσίβιο και μια μπάλα, άρχισε να δείχνει σε όλους –τόσο στους συνεργάτες όσο και στο τηλεοπτικό κοινό- τι θα μπορούσε να της συμβεί σε μια παραλία.
Η παρουσιάστρια έκανε αρχικά πως πνίγεται και την έσωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, παρέδωσε σε όλους και όλες ιδιαίτερα μαθήματα σωστού φλερτ, ενώ λίγο μας θύμισε καρέ από μια από τις πιο αγαπημένες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.Δείτε όλα όσα έγιναν στο video που ακολουθεί -και πιστέψτε μας είναι το πιο απολαυστικό που έχουμε δει μέχρι σήμερα από τη σταρ της μεσημεριανής ζώνης:

Διαβάστε ακόμα:Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή

Ελένη Μενεγάκη-Γιάννης Λάτσιος: Νέα δεδομένα στην υπόθεση της εκδίκασης της βίλας στα Μελίσσια

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η ημερομηνία που θα αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό