Ελένη Μενεγάκη: Νέο επαγγελματικό βήμα για την παρουσιάστρια;

Σήμερα καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Βάσω Κολλιδά. Η διάσημη καλλονή βρέθηκε στο πλατό του Alpha και μίλησε με την Ελένη τόσο για τη ζωή της με τα δύο της παιδιά, όσο και για τα επαγγελματικά της.

Ανάμεσα σε άλλα ρωτήθηκε και για την αποχή της από την τηλεόραση. Η Βάσω είχε βρεθεί στην ομάδα του «Δέστε τους», όμως δεν συνέχισε με κάτι άλλο, παρότι είχε αφήσει άκρως θετικές εντυπώσεις.

«Όταν έκανα το Κους Κους μετά από λίγο σταμάτησε», εξήγησε η Βάσω και στη συνέχεια ανέφερε πως παρά τις προτάσεις που είχε δεχτεί, δεν υπήρξε κάτι που να της άρεσε. Τότε λοιπόν η Μενεγάκη έφερε το δικό της παράδειγμα και την πρόσφατη ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με βραδινή εκπομπή, που δεν έχει παρουσιάσει ποτέ.

Ποιος είναι όμως ο λόγος που δεν έκανε ποτέ βραδινό;

«Κι εμένα με έχουν ρωτήσει γιατί ποτέ δεν έκανα βραδινό. Λέω ότι έχει να κάνει και με την περίοδο. Στην αρχή θες να πατήσεις στα πόδια σου να σε αποδεχτεί ο κόσμος και όλοι όσοι ασχολούνται με την τηλεόραση. Μετά νιώθεις δυνατός πάμε να κάνουμε βραδινό… ξεκινάς να κάνεις παιδιά. Εγώ χρόνο-παραχρόνο είχα μία κοιλιά που φούσκωνε και ξεφούσκωνε. Μετά όταν είπα καλή περίοδος, ήρθα εδώ. Άλλος αγώνας να ξαναστήσεις την εκπομπή και να εδραιωθείς. Πάνω που στρώνεις ξανακάνεις παιδιά. Μετά μου έκαναν 1-2 προτάσεις που μου ήταν αδιάφορες», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη και συμπλήρωσε αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο: «Αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Μπορεί να έρθει κάτι σπέσιαλ και να με δεις».

Πηγή: Peoplegreece.com