Ελένη Μενεγάκη: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο με τον Λάτσιο και την συμπεριφορά του Κωστόπουλου

Πρώτη φορά στην τηλεοπτική της πορεία η Ελένη Μενεγάκη μιλά επί προσωπικού για ένα θέμα που την αφορά και απασχόλησε τον Τύπο και την πλειοψηφία των ανθρώπων, το διαζύγιο της με τον Γιάννη Λάτσιο.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή για την περίοδο του χωρισμού της με τον Γιάννη Λάτσιο, την διαχείριση του διαζυγίου της από τον Πέτρο Κωστόπουλο και τα όσα δημοσίευσε στο περιοδικό του αλλά και για αυτό που πραγματικά την ενόχλησε.

«Εγώ πικράθηκα, πληγώθηκα πάρα πολύ και θύμωσα», είπε αρχικά με τον Πέτρο Κωστόπουλο να της αντιπαραθέτει το χρονικό διάστημα που πέρασε μέχρι να δημοσιεύσει το υλικό που είχε στα χέρια του. «Η ανακοίνωση διαζυγίου έγινε εκεί αρχές Φλεβάρη, ήμουν Παρίσι με την Τζένη. Τρεις μήνες τα περιοδικά δεν έγραφαν τίποτα, μετά από φασισμό», ανέφερε προσπαθώντας να υπερασπιστεί τη στάση του.

«Δεν ήταν αυτό (που με ενόχλησε), μετά από αυτό εσύ έκανες πλάκα με αυτό που εγώ περνούσα και υπέφερα, όταν σε ρωτούσαν στις εκπομπές», είπε η Ελένη Μενεγάκη δείχνοντας πραγματικά πικραμένη.

Ποια ήταν η ένστασή του Πέτρου Κωστόπουλου και γιατί ζήτησε αποδείξεις;

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και τρέξε μαζί μας στο PeopleRun την Κυριακή 16 Οκτωβρίου. Κοντά μας η εκστρατεία Βγάλε Γλώσσα και το Χάρισε Ζωή για να γίνουμε εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Πηγή: Peoplegreece.com