Ελένη Μενεγάκη: Μάντεψε το φύλο του μωρού της Ζέτας Δούκα

Ένα περίπου μήνα πριν φέρει στον κόσμο της το πρώτο της παιδί -και μετά τις… extreme εμφανίσεις που έκανε ούσα εγκυμονούσα- η Ζέτα Δούκα φιλοξενήθηκε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία φαίνεται να μην έχει πάρει πολλά κιλά και να έχει φουσκώσει μόνο η κοιλίτσα της, μίλησε στην παρουσιάστρια για την απόφαση στα 41 της χρόνια να γίνει μητέρα και αποκάλυψε την ημέρα σύλληψης του μωρού.

Πριν μιλήσουν, όμως, για όλα αυτά, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μαντέψει ποιο είναι το φύλο του μωρού της Ζέτας –να σας θυμίσουμε ότι η ηθοποιός έχει πει πως δε θέλει να το μάθει μέχρι να γεννήσει-.

«Σε έχω διαβάσει να λες ότι είναι αγόρι. Επειδή όμως το πρόσωπό σου δεν έχει αλλάξει προς το χειρότερο, κάτι γίνεται με το πρήξιμο, εγώ σε βλέπω όμορφη. Γι’ αυτό πιστεύω ότι είναι κορίτσι. Εμένα πάντως μου είχαν κάνει πολλά κόλπα. Με ψαλίδια, με μαχαίρια, τα πάντα όλα. Ανάλογα με την εγκυμοσύνη τα είχα κάνει όλα!», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha.

Στη συνέχεια, η Ζέτα Δούκα μίλησε για την όμορφη φάση της ζωής της, για τις εξετάσεις που έκανε να «ελέγξει» τη γονιμότητά της και εξομολογήθηκε ότι στις 5 Ιουλίου συνέλαβε το μωρό.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω: