Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Δείτε φωτογραφίες της κόρης τους που έχει γενέθλια

Τρίτα γενέθλια! Χαρές στο σπίτι σήμερα της Ελένης Μενεγάκη. Όπως ίσως γνωρίζετε, η μικρότερη κόρη της, καρπός τους έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλου έχει σήμερα τα γενέθλιά της και γίνεται τριών ετών. Η Μαρίνα, ήρθε στον κόσμο τον Μάρτιο του 2015 και χάρισε την απόλυτη ευτυχία στην παρουσιάστρια και τον σύζυγό της.

H ωραία Ελένη, από τότε που γεννήθηκε η μικρή της κόρη έχει αναφερθεί πολλές φορές σ΄αυτήν μέσα από την εκπομπή της, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι έχει τα ίδια χρώματα και μάτια με την ίδια αλλά έχει τα χείλη του μπαμπά της.

Η παρουσιάστρια έχει αποκαλύψει επίσης ότι αναγκάζεται και πάλι να βλέπει τα ίδια παιδικά: «Ξαναξεκίνησα από την αρχή να βλέπω τα ίδια προγράμματα με το μωρό. Θα τρελαθώ! Τα έχω δει τόσες φορές. Σε αυτή την ηλικία πάλι απ’ την αρχή Ντόρα; Δεν αντέχω!». Μέσα από την εκπομπή δεν έχει διστάσει να αναφερθεί μάλιστα  και στην προσωπικότητα της μικρούλας. «Βγαίνω από την ντουζιέρα και μου χε βάψει το καλοριφέρ με καφέ κραγιόν, μου χε βάψει το πάτωμα, πέντε λεπτά έκανα να την βγω– πότε πρόλαβε! – και είχε βάψει από τα χείλη της μέχρι τη μύτη της, κόντεψα να τρελαθώ», εξήγησε η παρουσιάστρια μη μπορώντας να το πιστέψει. «Καμία άλλη από τις κόρες μου δεν είχε τέτοια αγάπη με τα καλλυντικά και πόσo μάλλον σε τόση μικρή ηλικία», αναφερόμενη στις μεγαλύτερες Λάουρα και Βαλέρια.

Όσο για το πώς πήρε η μικρή το όνομα Μαρίνα; Πίσω από το όνομα «Μαρίνα» κρύβεται μία συγκινητική ιστορία αγάπης. Μαρίνα λεγόταν η γιαγιά του Ματέο Παντζόπουλου, που «έφυγε» από τη ζωή πριν επτά χρόνια. Η Ελένη Μενεγάκη μαγεύτηκε από την ιστορία αγάπης και έρωτα της γιαγιάς και του παππού του Ματέο και έτσι αποφάσισε να δώσει το όνομα στη μικρή.

Ας θυμηθούμε τώρα τις φωτογραφίες της μικρούλας που έχουν αναρτήσει οι γονείς της στα social media.

#eleni #elenimenegaki #onarexperience εκει που ηρεμει το μυαλο κ η ψυχη … #onarandros #summer #andros #ahla #myfavoritebeach #happiness #fatheranddaughter #greece

A post shared by @ elenimenegaki on

marina pantzopoulou

Χιλιόχρονη!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram