Ελένη Μενεγάκη: Η ειλικρινής απάντηση στο αρνητικό σχόλιο μίας follower

Instagram @elenimenegaki

Μπορεί οι περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές να έχουν ρίξει μία έστω προσωρινή αυλαία λόγω του κορονοϊού και την προστασία όλων των εργαζομένων, ωστόσο αυτό δεν ισχύει για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η εκπομπή «Ελένη» πραγματοποιούνταν κανονικά όλες αυτές τις ημέρες. Αυτό βέβαια συνέβαινε μέχρι χθες (Δευτέρα 23/03), όπου με μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως η εκπομπή της θα αναβληθεί. Η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφήθηκε στο άδειο της πλατό και στα σχόλια οι fans της έσπευσαν να σχολιάσουν την κατάσταση και να της στείλουν τη θετική τους ενέργεια.

Φυσικά, όλα τα σχόλια δεν ήταν θετικά. Μία από τις followers της έσπευσε να σχολιάσει «Η Μενεγάκη στην κοσμάρα της. Αρκεί να μην χάνει το παραδάκι!». Όπως ήταν φυσικό, αυτό το κακοπροαίρετο σχόλιο ενόχλησε την παρουσιάστρια κάνοντας τη να απαντήσει γράφοντας «Κανένας εργαζόμενος δεν μπορεί να αποφασίσει μόνος του να φύγει από την εργασία του. Είδατε εσείς να έχει ανακοινωθεί κάπου ότι τα ΜΜΕ θα κλείσουν; Πώς θα το κάνω εγώ από μόνη μου; Γιατί γίνεστε τόσο σκληροί; Λέτε εγώ να μην ανησυχώ για τα παιδιά μου; Να μην θέλω να μείνω σπίτι μου; Δεν αποφασίζω εγώ. Λυπάμαι που σας το χαλάω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια».

View this post on Instagram

Σε άδειο πλατό … #eleni

A post shared by @ elenimenegaki on