Ελένη Μενεγάκη-Γιάννης Λάτσιος: Νέα δεδομένα στην υπόθεση της εκδίκασης της βίλας στα Μελίσσια

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος βιώνουν την απόλυτη ευτυχία, μετά τον ερχομό της κόρης τους στα τέλη του περασμένου Μαρτίου. Η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της βρέθηκαν πρόσφατα σε γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο, προκειμένου να διευθετήσουν τις εργασίες στην έπαυλη των Μελισσίων.

Το ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά» – που κυκλοφορεί αύριο- φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέες αποκαλύψεις σχετικά με τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον Γιάννη Λάτσιο σχετικά με την πολυτελή οικία., όπως διαβάζουμε στο Peoplegreece.com.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε πρώτα να εκδοθεί η απόφαση και στη συνέχεια να προχωρήσει η εκδίκαση της αγωγής που αφορά το τη βίλα της οικογένειας. Ωστόσο, ο διευθυντής προγράμματος του Αντ1 ζητά την πώληση του με πλειστηριασμό και διεκδικεί το 25% της αγοραστικής αξίας του, δηλαδή όσο μερίδιο του αναλογεί.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε ρόλο μάρτυρα από την πλευρά του Λάτσιου παρουσιάστηκε η αδελφή του Αγλαΐα, η οποία δήλωσε μεταξύ άλλων ενώπιων του δικαστηρίου: «Εγώ δεν γνωρίζω να έχει γίνει κάποια συμφωνία, σιωπηρή ή άλλου είδους, προκειμένου να συνεχίσουν να ζουν τα παιδιά και η Ελένη στο σπίτι στα Μελίσσια. Ο Γιάννης έχει κάνει τεράστια προσπάθεια να λυθεί το θέμα εξωδικαστικά…».

Μάρτυρας από την πλευρά της παρουσιάστριας ήταν ένας κοινός φίλος του πρώην ζευγαριού και κουμπάρος της Αγλαΐας Λάτσιου, ο οποίος φέρεται να κατέθεσε: «Το σπίτι φτιάχτηκε για να μείνει στα δύο παιδιά που είχαν τότε. Μετά ήρθε το διαζύγιο. Πάντως το σπίτι μπορεί να χωριστεί…».

Διαβάστε επίσης:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή

Ελένη Μενεγάκη: Μιλάει πρώτη φορά, on air, για τον μπαμπά Μάκη Παντζόπουλο

Έκπληξη! Η Ελένη Μενεγάκη τηλεφώνησε στην εκπομπή και έδωσε οδηγίες για την επιστροφή της

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store