Ελένη Μενεγάκη για μικρή Μαρίνα: «Καμία άλλη από τις κόρες μου δεν είχε τόση αγάπη για κάτι τέτοιο»

Η Ελένη Μενεγάκη από χθες το πρωί έχει αλλάξει τη ροή της εκπομπής με σκοπό να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης και να δώσει μια τονωτική ένεση στην «Ελένη». Η παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής βρίσκεται στον καναπέ με την Ελιάννα Χρυσικοπούλου και μιλούν για τα παιδιά, τη μητρότητα και θέματα που αφορούν της μαμάδες ακόμα και μέσα από τις δικές τους εμπειρίες.

Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα ανέφερε την περιπέτεια που έζησε στο σπίτι με τη μικρή Μαρίνα τη στιγμή που την άφησε λίγο μαζί της στο μπάνιο ενώ εκείνη έκανε ντουζ. «Βγαίνω από την ντουζιέρα και μου χε βάψει το καλοριφέρ με καφέ κραγιόν, μου χε βάψει το πάτωμα, πέντε λεπτά έκανα – πότε πρόλαβα – και είχε βάψει και τα χείλη της μέχρι τη μύτη της, κόντεψα να τρελαθώ», εξήγησε η παρουσιάστρια μη μπορώντας να το πιστέψει.

Η μικρή της κόρη αν και σχεδόν 2 ετών, σύμφωνα με την Ελένη, αγαπάει πολύ τα κραγιόν και τα προϊόντα ομορφιάς και διευκρινίζει «καμία άλλη από τις κόρες μου δεν είχε τέτοια αγάπη με τα καλλυντικά και πόσω μάλλον σε τόση μικρή ηλικία».

Δείτε το απόσπασμα

Peoplegreece.com