Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε μαγιό απο το brand που αγαπάμε όλοι

Ενώ σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι (ή σχεδόν όλοι) βρισκόμαστε στο γραφείο και δουλεύουμε η Ελένη Μενεγάκη είναι με την οικογένειά της σε διακοπές. Η παρουσιάστρια του Alpha έχει επισκεφθεί ήδη την Ίο, τα Κουφονήσια, και την Αμοργό και ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες απο τις διακοπές της στο Instagram και μόνη της αλλά και με τα παιδιά της. Σε αυτές εμείς δεν μπορούσαμε παρά να παρατηρήσουμε τα outfits που επιλέγει και ιδιαίτερα τα μαγιό, που είναι το ένα καλύτερο απο το άλλο.

Ιδιαίτερα ένα απο αυτά, ένα μπλε ολόσωμο με λευκές λεπτομέρειες μας έχει ξετρελάνει και προσπαθούσαμε να ανακαλύψουμε τι είναι μέρες τώρα. Η απάντηση ήρθε χθες το βράδυ απο την ίδια την Ελένη, η οποία σε μια απρόσμενη κίνηση επέλεξε να απαντήσει σε πάρα πολλές ερωτήσεις των fans της όπου αποκάλυψε πολλά και για τις διακοπές της και για τη δίαιτα της αλλά και για τις στιλιστικές της επιλογές.

A post shared by @elenimenegaki on

Όπως είπε η Ελένη λοιπόν το ολόσωμο μαγιό της είναι απο ένα κατάστημα που ψωνίζουμε όλοι. Απο το Zara. Επειδή θέλαμε να σας προλάβουμε εμείς ψάξαμε ήδη να το βρούμε, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει πια. Αλλά αν σας αρέσει το σχέδιο μπορείτε να αγοράσετε κάτι αντίστοιχο εδώ:

μαγιο menegaki