Ελένη Μενεγάκη: Δείτε την κατάξανθη κόρη της Μαρίνα και την απάντηση στα σχόλια της φωτογραφίας


Το είπε και το έκανε η Ελένη Μενεγάκη. Την τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου, και λίγες ημέρες πριν τα γενέθλια του γιου της Άγγελου, στόλισαν οικογενειακώς το σπίτι τους στα Βόρεια Προάστια.
menegakii

Όλοι βοήθησαν στο στολισμό με την παρουσιάστρια όπως είχε δηλώσει τις προηγούμενες ημέρες να βρίσκεται στην κουζίνα και να μαγειρεύει για την ευρύτερη οικογένεια και τους φίλους.

Την Κυριακή το βράδυ ανέβασε επίσης, την καθιερωμένη φωτογραφία στο Instagram, με τη μικρή Μαρίνανα κοιτάει το δέντρο και να έχει αγκαλιά το νέο μέλος της οικογένειας, ένα αξιολάτρευτο σκυλάκι ράτσας pug.

Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα το μεσημέρι λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής αναφέρθηκε στην εν λόγω φωτογραφία λέγοντας πως δέχτηκε πολλά σχόλια για τα κιλά του τετράποδου φίλου τους. «Μου γράψατε οι περισσότεροι να μην το ταΐζουμε τόσο πολύ. Δεν είναι τόσο χοντρούλης ο σκυλάκος παρόλο που είναι λαίμαργος». Στη συνέχεια η παρουσιάστρια μίλησε για τη σχέση των ζώων με τα παιδιά αλλά και για το πόσο καλό είναι το δικό της σκυλί που αντέχει τα «βάσανα» της 2 ετών Μαρίνας.

Δείτε το απόσπασμα

Peoplegreece.com