Ελένη Μενεγάκη: Αποκαλύπτει τον λόγο που τσακώθηκε με φίλη της και δεν ξαναμίλησαν!

Πρεμιέρα έκανε χθες η Ελένη Μενεγάκη και η εκπομπή «Ελένη». Η παρουσιάστρια επέστρεψε τηλεοπτικά ανανεωμένη και πιο αδύνατη από ποτέ. Φορώντας ένα μπλε φόρεμα που αναδείκνυε την σιλουέτα της και φυσικά, το πλατύ της χαμόγελο καλησπέρισε τους τηλεθεατές, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com

Ξεκινώντας, αποκάλυψε πως είχε άγχος λέγοντας συγκεκριμένα: «Λέω “καλά δεν ντρέπεσαι;” Γιατί μετά από τόσα χρόνια να έχω αυτό το σφήξιμο; Θα το ξεπεράσουμε γιατί όταν βρίσκομαι στην παρέα μου, όπως και όλοι, αισθανόμαστε καλά και τη ζεστασιά των δικών μας ανθρώπων». Στην συνέχεια όπως ήταν αναμενόμενο ένιωσε άνετα και ανέλαβε το τιμόνι της εκπομπής όπως εκείνη μόνο ξέρει.

Πρώτοι καλεσμένοι στην εκπομπή της, ήταν η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης. Συζητώντας για την θεατρική τους παράσταση και την απιστία, η ωραία Ελένη αποκάλυψε μια δική της εμπειρία. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Εγώ είχα μαλώσει με φίλη μου, που νόμιζε ότι κάτι ήξερα για τον άντρα της… δεν είχα ιδέα… όπως δεν ξέρω ποτέ γιατί ζω τελείως στον μικρό κόσμο τον δικό μου και μου είπε: “Ξέρεις για τον άντρα μου;” “Τι λέω εγώ;” Εγώ δεν ξέρω τίποτα αλλά και να ήξερα δεν θα στο έλεγα! Αυτό είπα “Δεν το ήξερα αλλά έκανα το λάθος και είπα: “Δεν θα στο έλεγα” και αυτή το πήρε ότι το ξέρω και δεν το λέω και σχεδόν δεν ξαναμιλήσαμε! Το πήρε πολύ στραβά»!

Αυτός ήταν και λόγος που τσακώθηκε με φίλη της, με την οποία δεν μίλησαν ξανά ποτέ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: