Ελένη Μενεγάκη-Αντωνία Καλλιμούκου: Το δημοσίευμα που τις θέλει «στα μαχαίρια»

Μπορεί να μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια η μία για την άλλη τα πράγματα όμως όπως όλα δείχνουν έχουν αλλάξει. Η Ελένη Μενεγάκη είναι το πρόσωπο που όχι μόνο στήριξε την Αντωνία Καλλιμούκου σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά μεσολάβησε κιόλας στην γνωριμία με τον αδερφό της, Θοδωρή Μισόκαλο.

Η όμορφη παρουσιάστρια από την πρώτη στιγμή πίστεψε στη σχέση των δύο νέων και έκανε τα πάντα για να τους φέρει κοντά. Η Αντωνία εκτιμούσε από την άλλη πολύ την Ελένη τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τα πράγματα όμως άλλαξαν για τις δύο γυναίκες όταν το ζευγάρι πήρε την απόφαση να χωρίσει τους δρόμους του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας freddo η είδηση του χωρισμού σόκαρε και την ίδια. Συγκεκριμένα, πληροφορίες από το περιβάλλον του σταθμού της Κάντζας αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Η Ελένη συμπάθησε την Αντωνία από την αρχή της γνωριμίας τους και θεώρησε πως είναι ιδανική για τον αδερφό της. Όλα αυτά όμως άλλαξαν μόλις έμαθε για τον χωρισμό του ζευγαριού, αφού η ίδια άκουσε μόνο τη δική του πλευρά και ήταν φυσικό κι επόμενο να πάρει το μέρος του».

Πηγή: Peoplegreece.com